Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τελεσίγραφο» Ολυμπιακού σε παικταρά – Τα σκάει για να τον φέρει, ψώνια και από Ελλάδα – Φεύγει ο...
| 2018-07-21 13:03:00

«Τελεσίγραφο» Ολυμπιακού σε παικταρά – Τα σκάει για να τον φέρει, ψώνια και από Ελλάδα – Φεύγει ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τελεσίγραφο» Ολυμπιακού σε παικταρά – Τα σκάει για να τον φέρει, ψώνια και από Ελλάδα – Φεύγει ο...

Ντόμινο εξελίξεων! Ποιοι φεύγουν και ποιο πιάνουν Λιμάνι.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον στον Ολυμπιακό σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, καθώς όσο ο Πέδρο Μαρτίνς «χτίζει» την ομάδα στην προετοιμασία, η διοίκηση προσπαθεί να… χτίσει το ρόστερ με νέες προσθήκες και τις επικείμενες αποχωρήσεις.

Το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει πως μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και εντός του Σαββατοκύριακου, θα υπάρξουν πωλήσεις παικτών και αναφερόμαστε κυρίως στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Οφόε στη Γάνδη, ενώ εξελίξεις αναμένονται και για τον Ένγκελς. Οι αποχωρήσεις αυτές όμως, θα δώσουν έξτρα ώθηση στον Ολυμπιακό και φυσικά «αέρα» στο μπάτζετ όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ώστε να τρέξουν άμεσα οι αφίξεις παικτών.

Προτεραιότητα λοιπόν των Πειραιωτών αποτελεί η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράαο. Η υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου έχει γίνει σήριαλ εδώ και περίπου έναν μήνα, ωστόσο στο Λιμάνι αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να το τραβήξουν παραπάνω. Επιθυμία τους είναι να τελειώσουν με την συγκεκριμένη υπόθεση σύντομα, αμέσως μετά την πώληση του Οφόε, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανεβάσουν την προσφορά τους περίπου στα 2.7 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Φλαμένγκο αξιώνει πλέον 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως ακόμα δεν έχει βρει από καμία ομάδα. Ο Αράαο θα ήθελε να έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο δεν έχει θέσει ως αποκλειστικότητα του τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Στον Ολυμπιακό πάντως, παρότι έχουν εξαιρετική άποψη για τον 25χρονο Βραζιλιάνο άσο, ξεκαθάρισαν σε όλους τους εμπλεκόμενους, πως δεν πρόκειται να χάσουν πολύ χρόνο ακόμα. Εκτός του Αράαο όμως, στο Λιμάνι περιμένουν και κάτι άλλο πολύ καλό.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Λαζάρ Μάρκοβιτς, για τον οποίο το sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει ότι παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα των Ερυθρολεύκων και ότι όσο περνάει ο χρόνος, τόσο πλησιάζει. Η Λίβερπουλ δεν τον υπολογίζει, ενώ και η Φενέρ που έδειξε ενδιαφέρον, δεν είναι τόσο ζεστή για τον συγκεκριμένο εξτρέμ.

Κότνικ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό, τουλάχιστον ένα χαφ και υπό προϋποθέσεις εξτρέμ και φορ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν και έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα έρθει ως αναπληρωματικός πίσω από τον Γιαννιώτη.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, έχει επιτρέψει στην επικαιρότητα το όνομα του Κότνικ, ο οποίος αποχωρεί από τον Πανιώνιο, που φέρνει για την θέση «1» τον Σέρβο γκολκίπερ Κότσιτς. Ο Κότνικ πάντως ήταν στα… μαχαίρια με τους Κυανέρυθρους, καθώς ισχυριζόταν πως του οφείλονταν χρήματα και για αυτό ο μάνατζέρ του τον πρότεινε ως ελεύθερο.

Ο Πανιώνιος πάντως με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως τον εξόφλησε, ωστόσο φαίνεται πως το γυαλί έσπασε και για αυτό και ετοιμάζει βαλίτσες. Αν ήταν ελεύθερος, ο Αστέρας Τρίπολης θα ήταν πρώτο φαβορί για να τον αποκτήσει, όμως τώρα παίζει και το σενάριο του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν τερματοφύλακα και ο Κότνικ θα μπορούσε να σταθεί στο Λιμάνι. Το θέμα είναι αν αυτός θέλει να έρθει για αναπληρωματικός, ενώ θυμίζουμε πως πάντα είναι…. Stand by ο Κουέγιαρ της Λεβάντε!

Τελειώνει ο Νικολάου

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες με τον Νικολάου. Ο νεαρός στόπερ δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τον Μαρτίνς, παρότι έχει πάρει ευκαιρίες και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει είτε δανεικός είτε με κανονική μεταγραφή. Το ενδιαφέρον της Ουντινέζε είναι σοβαρό και άμεσα θα έρθει και η πρόταση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags