11/08/18 - 16:21

Φιλικό αλληλεγγύης για την ΑΕΛ – Έρχεται στη Νίκαια για να παίξει με Ιωνικό

Δύο ομάδες που ανήκουν στην διοικητική σκέπη του Αλέξη Κούγια, ο Ιωνικός και η ΑΕΛ, θα δώσουν φιλική αναμέτρηση στις 9 Σεπτεμβρίου στην Νίκαια προκειμένου με τα έσοδα του αγώνα να στηρίξουν τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Sportdog Team
Φιλικό αλληλεγγύης για την ΑΕΛ – Έρχεται στη Νίκαια για να παίξει με Ιωνικό
134views 0shares

H ανακοίνωση του Ιωνικού αναμέτρηση:

Φιλική αναμέτρηση με… «άρωμα» Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθεί στις 09/09 αφού ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΛ.

Το συγκρότημα του κ. Ανυφαντάκη καλείται να τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στους ποδοσφαιριστές τόσο από αγωνιστική άποψη όσο και από πλευρά εμπειριών.

Ιωνικός και Λάρισα έρχονται αντιμέτωποι σε έναν πολύ σημαντικό φιλικό αγώνα ο οποίος θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης στις 9 του Σεπτέμβρη, με ώρα έναρξης 21.00.

Ο Ιωνικός, όμως, ως οργανισμός δεν ξεχνάει ποτέ τις αρχές αλληλεγγύης και ανθρωπισμού που τον διακατέχουν και συμπαραστέκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Για τον λόγο αυτό, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας αλλά θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, με όλα τα έσοδα να δίνονται στους πληγέντες από την φωτιά.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 για ένα φιλικό παιχνίδι που θα έχει έντονο χρώμα Α’ εθνικής, αλλά κυρίως για έναν αγώνα που θα χαρακτηρίζεται από έναν «ιερό» σκοπό.

Ας σταθούμε αλληλέγγυοι, ακόμη μια φορά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πράξουμε.