Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Τρελά πάρε-δώσε - «Τρόμος» για βασικό - Το… μαζεύει ο Ιβάν
| 2018-11-15 19:15:00

«Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Τρελά πάρε-δώσε - «Τρόμος» για βασικό - Το… μαζεύει ο Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ρουκέτες» στον ΠΑΟΚ - Τρελά πάρε-δώσε - «Τρόμος» για βασικό - Το… μαζεύει ο Ιβάν

Τα πάνω-κάτω τον Γενάρη. Αποκαλύψεις με ονόματα!  

Σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μπορεί να έρθουν τον Γενάρη, μιας και οι «ασπρόμαυροι» συζητούν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ελ Καντουρί, κάτι που μπορεί να φέρει μεταγραφή για τα άκρα της επίθεσης.

Στην Τούμπα δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρουσία του Βέλγου άσου, θέλουν να του μειώσουν το συμβόλαιό του και γι’ αυτό αναμένεται το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζέρ του, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr.

Όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή τα δεδομένα για τον παίκτη, οι «ασπρόμαυροι» θα προτείνουν συναινετικό διαζύγιο. Σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε στον ΠΑΟΚ θα κάνουν μία κίνηση για να αναπληρώσουν το κενό.

Όντως υπάρχει σα σκέψη το ενδεχόμενο επιστροφής του Πέδρο Ενρίκε, όπως γράφτηκε τελευταία, ωστόσο δεν έχει παρθεί προς το παρόν οριστική απόφαση. Εξάλλου, στην Τούμπα εξετάζουν μία ακόμα ενδιαφέρουσα περίπτωση από τους μάνατζερ του Λέο Ζαμπά. Προφανώς πρόκειται για μία ανάλογη επιλογή ταλαντούχου και πολλά υποσχόμενου νεαρού άσου.

Ανησυχία για Μαουρίτσιο

Παράλληλα, υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Μαουρίτσιο, ο οποίος λέγεται ότι παρουσιάζει τάσεις φύγεις. Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος χαφ θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και στην Τούμπα προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, μιας και αν προκύψει θέμα αποχώρησης του 30χρονου μέσου, τότε δεδομένα θα ψάξουν τον Γενάρη για βασικό χαφ.

Εξορθολογισμός του μπάτζετ

Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ κάνουν σκέψεις μείωσης του μπάτζετ, το οποίο η αλήθεια είναι πως έχει… ξεφύγει φέτος στην προσπάθεια που έκαναν οι διοικούντες να φτιάξουν ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν αναγκασμένοι, άλλωστε, στην ΠΑΕ να «μαζέψουν» τα ανοίγματα και λόγω financial fair play, έτσι ώστε ο σύλλογος να είναι «νόμιμος» όσον αφορά τα έσοδα και τα έξοδα. Γι’ αυτό και οι αποχωρήσεις-προσθήκες που θα προκύψουν προσεχώς θα γίνουν πάνω σε αυτό τον γνώμονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είσαι ΑΕΚ; Τιμωρείσαι! Είσαι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός; Έχεις ασυλία, σπάστα, σε παίρνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags