Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ποιος Φορτούνης; Αυτός φέρνει τα εκατομμύρια - Θα γίνει τράμπα με τον "killer";
| 2019-04-24 22:33:00

Ποιος Φορτούνης; Αυτός φέρνει τα εκατομμύρια - Είναι βασικός - Θα γίνει τράμπα με τον "killer";

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Φορτούνης; Αυτός φέρνει τα εκατομμύρια - Είναι βασικός - Θα γίνει τράμπα με τον "killer";

Πόσα "πιάνει" και πού πάει. Όλα στη φόρα στο sportdog!

Ολυμπιακός - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Καιρό τώρα οι ακραίοι μπακ του Ολυμπιακού είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και στη μεταγραφική, ρεπορταζιακή καθημερινότητα αρκετών media εντός και εκτός συνόρων. Χτες, αναλύσαμε το τι ισχύει για την περίπτωση και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Λεονάρντο Κούτρη, σήμερα, τη σειρά παίρνει ο αμυντικός του… άλλου άκρου των «ερυθρόλευκων», ο Ομάρ.

Για πολλούς, αυτός είναι σίγουρο πως θα φέρει πρόταση το ερχόμενο καλοκαίρι, πρόταση ικανή να τον οδηγήσει εκ νέου εκτός Ελλάδας. Εχουμε και στο παρελθόν καταγράψει τα δεδομένα για τον Νορβηγό: δεν του έκανε καλό η πρότερη θητεία του στην Πρέμιερσιπ (με τη φανέλα της Χαλ, τότε του Μάρκο Σίλβα, η οποία και υποβιβάστηκε), κάτι που σε συνδυασμό με μια ευπάθεια που φαίνονταν να έχει στους μυϊκούς τραυματισμούς, ουσιαστικά τον «έκαψαν» στις διεθνείς αγορές.

Η εντυπωσιακή όμως τελευταία του διετία, τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και την εθνική Νορβηγίας, το γεγονός πως σε – γενικές γραμμές – παραμένει υγιής, αλλά και πως το καλοκαίρι του 2020 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, τον έχουν ξαναβγάλει στον αφρό.

Σήμερα, οι Αγγλοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λέστερ, ομάδα που είχαμε στον sportdog επισημάνει ως μια από τις βασικές υποψήφιες για τον Νορβηγό εξαιτίας της παρουσίας στον πάγκο της του Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βορειοϊρλανδός μάνατζερ ήταν αυτός που ήθελε σαν… τρελός τον Ομάρ στη Σέλτικ, στα ηνία της οποίας βρίσκονταν μέχρι τον Φεβρουάριο, αλλά ποτέ οι «καθολικοί» δεν έδειξαν διάθεση να πλησιάσουν έστω τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (μίνιμουμ 8 εκατ. ευρώ).

Θα το κάνουν τώρα οι «αλεπούδες»,  οι οποίες επίσης ψάχνονται στην αγορά για έναν ακραίο μπακ-χαφ; Δεδομένη πάντως η επιθυμία του Ρότζερς και εξακριβωμένη η συμπάθεια του στον Ομάρ, όπως επίσης και η επιθυμία, προσπάθεια, πείτε το όπως θέλετε, του Ολυμπιακού να διεκδικήσει την υπογραφή του Ισλάμ Σλιμανί, του Αλγερινού φορ, τον οποίο πως και πως παλεύει η Λέστερ να ξεφορτωθεί.

Ανταλλαγή δεν προβλέπεται (αυτονόητο, αφού μιλάμε για παντελώς δυσανάλογα μεγέθη σε κάθε οικονομική τους παράμετρο), αλλά όλο και κάτι μπορεί να γίνει για να διευκολυνθούν εκατέρωθεν καταστάσεις, αν υπάρχει θέληση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags