Facebook Pixel Κώστας Γαλανόπουλος - ΑΕΚ: Τι έγραψαν! Απίστευτη "παπάτζα" για Γαλανόπουλο - "Γλέντι" από Φαν’τ Σιπ - "Απειλεί" την ΑΕΚ!
| 2019-11-20 21:00:00

Τι έγραψαν! Απίστευτη "παπάτζα" για Γαλανόπουλο - "Γλέντι" από Φαν’τ Σιπ - "Απειλεί" την ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τι έγραψαν! Απίστευτη "παπάτζα" για Γαλανόπουλο - "Γλέντι" από Φαν’τ Σιπ - "Απειλεί" την ΑΕΚ!

Ποια... εκτόξευση; Πώς τους "στριμώχνει"; Διάβασε να μαθαίνεις...

Κώστας Γαλανόπουλος - ΑΕΚ: Εκτοξεύτηκε, διαβάζουμε, η τιμή του Γαλανόπουλου. Από δύο καλά παιχνίδια με την Εθνική. Δηλαδή, πόσο ήταν η χρηματιστηριακή αξία του χαφ της ΑΕΚ, ο οποίος στα τέσσερα (του φετινού συμπεριλαμβανομένου) χρόνια που λογίζεται επαγγελματίας και είναι στέλεχος της πρώτης ομάδας, δεν έχει παίξει ποτέ ως βασικός ούτε τα μισά παιχνίδια σε μια σεζόν; Που ακόμη και φέτος,  που "εκτοξεύτηκε η τιμή του", έχει 13 συμπαίκτες του με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον ίδιο στη Super League;

Πόσο άξιζε πριν τα δύο αυτά παιχνίδια με την Εθνική και πόσο, πλέον, αξίζει; Γιατί αν η αγορά είναι αυτή που ρυθμίζει αξίες και τιμές (που είναι), τότε μοιραία… εκτοξεύτηκε η τιμή του, αφού πριν από αυτά τα ματς, η αξία του 22χρονου χαφ ήταν… μηδενική, αφού παρά τη φημολογία, παρά τα ασταμάτητα σενάρια όλa αυτά τα χρόνια, ποτέ στην ΑΕΚ δεν έγιναν δέκτες καμίας πρότασης προκειμένου να έχουν μια ρεαλιστική βάση για το πού τοποθετείται αυτή η τιμή του "Γαλανό", παρά μόνο -προφανώς αυθαίρετα και τελείως υποκειμενικά-αξιολογούσαν (όπως φυσικά έχει δικαίωμα η κάθε ομάδα για τον κάθε της ποδοσφαιριστή) με συγκεκριμένα ποσά και τιμές τον Γαλανόπουλο.

Ο "Γαλανό" όντως είναι ένα κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Όντως είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που όμως ποτέ δεν λογίστηκε βασικός από την ίδια του την ομάδα. Η αξιοποίηση του από τον Φαν’τ Σιπ περισσότερο πρέπει να προβληματίζει τους υπεύθυνους της Ένωσης, παρά να τους δικαιώνει, αφού μέσα σε δύο μήνες, ο Ολλανδός έχει καταφέρει (ή έστω καταφέρνει) κάτι που στην ΑΕΚ δεν πέτυχαν εδώ και τρία χρόνια. Να αναδείξουν δηλαδή τον Γαλανόπουλο.

Και γι’ αυτό, ό,τι σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες είναι και πρώιμο και "φουσκωμένο". Ολες οι ομάδες, δεν περιμένουν τα παιχνίδια των εθνικών, προκειμένου να κρίνουν έναν ποδοσφαιριστή. Περιμένουν την καθημερινότητά του. Και σε αυτήν, όπως σημείωσε και ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΚ σε χθεσινό του ποστάρισμα, αυτό που πρέπει η Ενωση να κάνει είναι να μην "απαξιώνει" ποδοσφαιριστές όπως ο Γαλανόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, κερδισμένος είναι ο ίδιος απ’ όλον αυτόν τον ντόρο. Μπορεί να το εξαργυρώσει με πρόταση, μπορεί και όχι. Αυτό που σίγουρα πετυχαίνει είναι να βάζει πίεση, ποικιλότροπη, στην ΑΕΚ, αφού το αργότερο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πρέπει είτε να προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του είτε να τον πουλήσει μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’21. Και με αυτό το δεδομένο, σίγουρα, η "εκτόξευση" της τιμής του Γαλανόπουλου θααπέχει πολύ από τις προσδοκίες που καλλιεργούνται… 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη! Τα "σκάει" η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες, αυτή είναι η συμφωνία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags