Facebook Pixel Ατάκα-"φωτιά" του Γεωργίου: "Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε επιθυμία. Ο ΠΑΟ πάει για..."
| 2017-09-11 15:00:00

Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε επιθυμία. Ο ΠΑΟ πάει για...

Sportdog Team
Αυτό που θα διαβάσετε δεν είναι πρόβλεψη, ούτε επιθυμία. Ο ΠΑΟ πάει για...

Ο έμπειρος δημοσιογράφος γράφει για το μέλλον του Παναθηναϊκού μετά τη νέα γκέλα στην Κέρκυρα, ενώ "κράζει" τον Ουζουνίδη και τους παίκτες που έφερε επειδή είναι της... πλάκας!

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι ούτε πρόβλεψη, ούτε επιθυμία. Είναι μια λογική εκτίμηση που δεν απέχει μακρυά από την πραγματικότητα.

Μαζί με τον Πλατανιά, το Λεβαδειακό και την Κέρκυρα, βάλτε μέσα και τον Παναθηναϊκό σαν υποψήφιο για υποβιβασμό.

Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι πολύ αιρετικό και πολύ ακραίο, αλλά η τραγική εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός, μάλλον προς τον Καιάδα τον οδηγεί. Και σας ρωτάω: Από τη στιγμή που στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια έφερε ισοπαλία με τον Πλατανιά, ισοπαλία με το Λεβαδειακό με την ψυχή στο στόμα και έχασε χθες εύκολα από την πεθαμένη Κέρκυρα, είναι ή δεν είναι υποψήφιος για φούντο; Πέρα από το βάρος της φανέλας και τον πολύ κόσμο, τι παραπάνω αγωνιστικά και οικονομικά διαθέτει απ' αυτούς;

Εντάξει, μέχρι τώρα υπάρχει το άλλοθι ότι έχουν έλθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, που δεν ξέρει καν ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει καμία συνοχή μεταξύ τους και είναι θέμα Ουζουνίδη να τους δέσει σαν ομάδα.

Με συγχωρείτε, αλλά εγώ βλέπω από αγώνα σε αγώνα ο Ουζουνίδης να ξεβρακώνεται όλο και περισσότερο. Τίποτα το ιδιαίτερο, τίποτα το καινούργιο, ένα πεπαλαιωμένο βαλτωμένο σύστημα, μια νοθρώτητα, μια κακή φυσική κατάσταση που προκαλεί έντονο προβληματισμό και ούτε ένας αυτοματισμός μέσα στο παιχνίδι.

Τι διάολο δουλειά γίνεται κάθε μέρα στις προπονήσεις; Μια δικαιολογία υπάρχει. Οι πολλοί καινούργιοι παίκτες που ήρθαν να μην έχουν καμιά ιδιαίτερη ποιότητα και να είναι της πλάκας. Υπομονή, ο χρόνος θα δείξει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags