Facebook Pixel Πυρηνικός πόλεμος ανάμεσα σε Τίγρη και Σαββίδη!
| 2017-09-18 15:15:00

Πυρηνικός πόλεμος ανάμεσα σε Τίγρη και Σαββίδη!

Sportdog Team
Πυρηνικός πόλεμος ανάμεσα σε Τίγρη και Σαββίδη!

Ο Γιώργος Γεωργίου εξηγεί πώς και γιατί τινάχτηκε στον αέρα η συμμαχία ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Το φωνάζω από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών της ΕΠΟ, που ως γνωστό τις πήρε πανηγυρικά η συμμαχία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για να βγάλουν από τη μέση τον Ολυμπιακού, που επί 20 χρόνια είχε αλώσει τα πάντα.

Τι φωνάζω; Ότι σύντομα θα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ του Σαββίδη και του Μελισσανίδη και η συμμαχία θα τιναχτεί στον αέρα. Γιατί; Διότι στην πορεία ο ένας από τους δύο θα πρέπει να επικρατήσει. Δεν γίνεται να πάρουν και οι δύο το πρωτάθλημα. Ένας θα το πάρει.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ήχησαν χθες τα τύμπανα του πολέμου και έπεσαν οι πρώτες ομοβροντίες. Με αφορμή το μουσαντένιο πέναλτι που έδωσε χθες ο κόρακας στην ΑΕΚ στο ματς με τη Λαμία, έβγαλε αμέσως ο ΠΑΟΚ ανακοίνωση και έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά της ΑΕΚ, δηλαδή, κατά του Μελισσανίδη.

Σχετική ανακοίνωση έβγαλε και ο Ολυμπιακός, όπου ο κυρ Σάββας είχε το συνηθισμένο θράσος να τα βάλει με τη διαιτησία. Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Όλο το ζουμί όμως είναι ο πόλεμος που ξέσπασε από χθες μεταξύ Σαββίδη - Μελισσανίδη.

Ε, ρε, έργα που έχουμε να δούμε φέτος. Ντόλμπι στέρεο και σινεμασκόπ...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags