Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσβλητικό για Ολυμπιακό το 3-2 της ΑΕΚ
| 2017-09-25 09:05:00

Προσβλητικό για Ολυμπιακό το 3-2 της ΑΕΚ

Sportdog Team
Προσβλητικό για Ολυμπιακό το 3-2 της ΑΕΚ

Στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και Ολυμπιακό φωτίστηκαν πολλά. Μένει να δούμε αν αυτά τα ξεκάθαρα πεπραγμένα στο γήπεδο θα επιβεβαιωθούν στη συνέχεια.

Ας κάνουμε στην άκρη το αποτέλεσμα, το τελικό 3-2, το οποίο άνετα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, καλύτερο για τον Ολυμπιακό, ακόμα καλύτερο για την ΑΕΚ.

Πέραν, λοιπόν, από το 0-2 που έγινε 3-2 ο ψυχρός παρατηρητής διαπιστώνει:

1. Η ΑΕΚ. Εμφανίστηκε η καλύτερη από τότε που επέστρεψε στην σούπερ ληγκ. Μία ομάδα, όμως, που χρειάζεται ακόμα δουλειά και ασφαλώς ενίσχυση για να εξελιχθεί σε αληθινή πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος. Πρώτον, να βελτιωθεί επιθετικά, συγκεκριμένα το παιχνίδι της να γίνει παραγωγικό, και η ανάπτυξή της να φθάνει  σε αξιόπιστες τελικές προσπάθειες.

2.  Ο Ολυμπιακός. Ομάδα χωρίς χαρακτήρα. Χωρίς προσωπικότητα. Ασύνδετος πρακτικά. Οι παίκτες του να μη βρίσκονται μέσα στον αγώνα. Να αντιδρούν με υστερικές, αδούλευτες προσπάθειες.

Πιθανόν η ΑΕΚ να μην έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να την βοηθήσουν ώστε να βγάζει αποτέλεσμα η πίεση που ασκεί στον αντίπαλο. Και να αυξήσει στροφές στο παιχνίδι της όταν έχει κατοχή της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός στο 3-2 της ΑΕΚ δέχθηκε χαστούκι. Το χρειαζόταν! Προηγήθηκε 2-0 και η ήττα προσλαμβάνει χαρακτήρα προσβλητικό. Αυτός, όμως, είναι ο Ολυμπιακός. Αυτός είναι τα τελευταία χρόνια στα ματς πρωταθλήματος. Παίζει όσο χρειάζεται και με τη σιγουριά ότι θα είναι ο νικητής έτσι ή αλλοιώς. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Και μέχρι σήμερα, μέχρι το 3-2 της ΑΕΚ, καθάριζε τη μπουγάδα έλειψει  ικανού ανταγωνιστή.

Γιατί δίνει πρωτάθλημα στην ΑΕΚ το 3 - 2 κατά Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags