Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος φέρνει τέτοιους παίκτες και τους χρυσοπληρώνει;
| 2017-10-02 09:28:00

Ποιος φέρνει τέτοιους παίκτες και τους χρυσοπληρώνει;

του Νίκου Αλέφαντου
Ποιος φέρνει τέτοιους παίκτες και τους χρυσοπληρώνει;

Μεγάλο λάθος του Λεμονή να αφήνει εκτός 18άδας τον Φορτούνη. Έχει καλύτερους; Έχει Φορτούνη ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός; 

Τι ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο, καταστροφή! Λένε αυτοί που δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο ότι είναι ωραίο αυτό που γίνεται με τις συνεχείς γκέλες των μεγάλων. Εγώ όμως το ονομάζω κατάντια των μεγάλων ομάδων.

Αρχίζω από τον Ολυμπιακό. Και ο Λεμονής και οι παίκτες ήταν ντεφορμέ. Πολύ δύσκολη μέρα, μεγάλα τα προβλήματα. Μεγάλο πέσιμο όλοι οι παίκτες και ο Λεμονής. Εγώ έκλεισα την προηγούμενη στήλη παρά την καλή εμφάνιση με τη Γιουβέντους ότι το ματς με τον Ατρόμητο θα ήταν πολύ δύσκολο...

Μπροστά η τριάδα του Ολυμπιακού ανύπαρκτη. Έλα ρε, πείτε την αλήθεια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ποιος του φέρνει τέτοιους παίκτες και τους χρυσοπληρώνει σαν τον Καρσελά; Τα έλεγα όταν τον υμνούσαν. Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής; Ποιοι να απειλήσουν την εστία; Ο Μάριν με τον Καρσελά;

Ποιος έφερε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και χρυσοπλήρωσε τον Τζούρτζεβιτς; Αργός παίκτης και χωρίς προσωπική ενέργεια. Κρίμα.

Στα χαφ έβγαλε από τη ναφθαλίνη ο Λεμονής τον Μάρτινς σε τόσο κρίσιμο ματς, λάθος. Ρομαό πεσμένος και Οφόε βαρύς. Και μία άμυνα που άλλα χρόνια δεν θα πιστεύαμε ότι αυτοί οι παίκτες παίζουν στον Ολυμπιακό. Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας.

Μεγάλο λάθος του Λεμονή να αφήνει εκτός 18άδας τον Φορτούνη. Έχει καλύτερους; Έχει Φορτούνη ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός; Με τίποτα.

Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σάββας Παντελίδης για τον οποίο έχω ξαναπεί πολύ καλά λόγια, και νίκησε την ΑΕΚ. Κατοχή μπάλας λέει. Αηδίες. Συντριπτική κατοχή ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο και έχασε στο Καραϊσκάκη. Κατοχή η ΑΕΚ στην Τρίπολη και έχασε. Ο Παντελίδης κλείνει έξυπνα τους χώρους, κοντά οι γραμμές, αλληλοκαλύψεις και σε χτυπάει στην κόντρα. Και άσε τους άλλους να κοιμούνται.

Έκανε λάθη ο Χιμένεθ, αλλά δεν έχει η ΑΕΚ υλικό καλύτερο του Ολυμπιακού με τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που δεν αξιοποιεί και παίκτες που είναι κακοπροπονημένοι από τον Χάσι.

Η ΑΕΚ παρουσίασε έναν τερματοφύλακα για γέλια και κάτι αριστερά μπακ να μην ξέρουν που πατάνε και πού βρίσκονται. Και αυτόν τον Αϊντάρεβιτς, πολύ αργός. Έσκασε και ο Χριστοδουλόπουλος. Και δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής σπουδαίος Αραούχο! Αλέφαντο να ακούτε, όταν έγραφαν ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός βγήκα και είπα «μην τον πάρετε, δεν κάνει».

Τα χάλια του έχει ο ΠΑΟΚ, μαύρο χάλι. Δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να είναι 5 βαθμούς πίσω από αυτό το υλικό της ΑΕΚ και 4 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ. Με Γαλανόπουλο στα χαφ και Τσιντώτες και Γιαννούτσους.

Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα και καλό υλικό. Και επέμεινε ο Σπανός για αυτόν τον προπονητή και δικαιώνεται. Έχει γρήγορη ομάδα. Τα δύο στόπερ πήγαν πολύ καλά στο Καραϊσκάκη.

Έχεις τον Ρισβάνη και δεν σου κάνει στο Ρέντη, δηλαδή έχεις πολλούς καλύτερους στα στόπερ;

Και ο Γιαννιώτης ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου και αυτός πολύ καλός και αυτός από τον Ολυμπιακό ήρθε.

Δεν θέλω να πω άλλα πράγματα για να μην πω πράγματα που δεν πρέπει.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags