Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-04 14:47:00

Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Sportdog Team
Εκτός Τσάμπιονς Λιγκ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Οι τρεις ομάδες που είναι φέτος φαβορί για την... κατσαρόλα και ο νέος Μέσι.

Στις εκτιμήσεις που είχα κάνει πριν λίγο καιρό για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, είχα αφαιρέσει από τα φαβορί για την κατάκτηση της κατσαρόλας την Μπάγερν και τη Γιουβέντους.

Η πρώτη έχει κλείσει τον κύκλο της και είναι φανερό ότι χρειάζεται να μπει σε κλινική για αιμμοκάθαρση. Κάτι Ριμπερί, κάτι Ρόμπεν, κάτι Λεβαντόφσκι και Μπόατενγκ, μαζεύουν τώρα τα τελευταία ένσημα για το επικουρικό. Για να γίνει πάλι η Μπάγερν το γνωστό τεθωρακισμένο όχημα, θέλει νέο φρέσκο αίμα και πολλή δουλειά.

Στη Γιουβέντους μετά τον περσινό τελικό με τη Ρεάλ, έπαψα να έχω εμπιστοσύνη. Ναι μεν διαθέτει κάποιους καλούς και αξιόλογους παίκτες, αλλά δεν έχει την ψυχή, δεν έχει τα κότσια να σηκώσει το τρόπαιο. Φτάνει στη βρύση και αντί για νερό πίνει το λαστιχάκι. Αντί να εκσπερματώσει στη γκόμενα, λερώνει τα σεντόνια.

Σήμερα θα αφαιρέσω κι άλλες δύο ομάδες από την κατάκτηση της κούπας. Τη Ρεάλ και την Μπάρτσα. Η πρώτη έχει μπουχτίσει τα τρόπαια και τους τίτλους και τώρα μάλλον τους κάνει εμετό. Απόδειξη ότι στο πρωτάθλημα παραπαίει και έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Όσο για την Μπάρτσα, ναι, μεν φέτος είναι σε καλή κατάσταση, αλλά τα φοβερά γεγονότα της Καταλονίας θα επηρεάσουν αρνητικά την ομάδα. Ήδη έχει μπει στο σημάδι ο Πικέ και κατά πάσα πιθανότητα ο Μέσι θα κουνήσει μαντήλι.

Ποιες άλλες ομάδες, λοιπόν, απομένουν για το τρόπαιο; Τρεις κατά τη γνώμη μου. Η Παρί και οι δύο Μάντσεστερ. Η πρώτη έχει μπροστά μια επίθεση πολυβόλο, που γαζώνει κατά ριπάς και η χημεία που έχουν μεταξύ τους ο Νεϊμάρ με τον Εμπαμπέ είναι εκπληκτική. Η Γιουνάιτεντ μετά από χρόνια κάνει πάλι τέφρα, έχει αναγεννηθεί. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον, στο ότι ο Μουρίνιο βγήκε από τον λήθαργο και τη χειμέρια νάρκη. Και δεύτερον, έκανε φέτος καλές μεταγραφές. Ο Μάτιτς οργώνει και σκάβει όλους τους χώρους, ο Μάτα είναι άριστος σερβιτόρος και στην επίθεση αυτός ο βρυκόλακας ο Λουκάκου πίνει αίμα με το μπουρί της σόμπας. Και έχει δίπλα του τον πιτσιρικά τον Ράσφορντ, που όλο και περισσότερο εξελίσσεται.

Για μένα, όμως, η ομάδα που με γεμίζει και με τέρπει φέτος περισσότερο είναι η Σίτι. Αρμονίασε όλες τις γραμμές της, σούπερ θεαματικό ποδόσφαιρο. Και δώσε μου μάτια να βλέπω αυτόν τον πιτσιρικά τον Βραζιλιάνο, τον Ζέσους. Είναι ο μόνος από τα καινούργια φιντάνια, που έχει τις προδιαγραφές του Μέσι. Το πρόβλημα όμως για τη Σίτι είναι άλλο. Μήπως την προδώσει η μικρή φανέλα της; 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags