Facebook Pixel Sportdog.gr | Από την αμαρτία Αδάμ και Εύας στην αλλαγή φύλου...
| 2017-10-10 08:55:00

Από την αμαρτία Αδάμ και Εύας στην αλλαγή φύλου...

Sportdog Team
Από την αμαρτία Αδάμ και Εύας στην αλλαγή φύλου...

Μέγα έγκλημα η αιμομειξία. Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο άτομα με ίδιο αίμα.

Πατέρας με κόρη. Γιος με μάνα. Αδελφός με αδελφή. Και είναι έγκλημα και αμαρτία σύμφωνα μ' όλες τις θρησκείες, άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι με αιμομειξία γεννιούνται προβληματικά τα παιδιά. Πνευματικά και σωματικά. 

Την κουβέντα άνοιξε αυτός ο περίεργος στριζαίος βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, που την βγήκε από αριστερά στο παπαδαριό, με αφορμή το θέμα των ημερών. Το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.

Ο Αβραάμ εγέννησε τον Ισάακ. Ισάακ δε εγέννησε τον Ιακώβ. Ιακώβ δε εγένησε τον Ιούδα. Ιούδας δε εγέννησε τον... , και κατά την Βίβλο πάει η δουλειά σχοινί κορδόνι. Βεβαίως άνδρας εγέννησε, η γυναίκα δεν γεννάει, αυτή τίκτει.

Παρακάτω. Τον Αδάμ και την Εύα δεν τους γέννησε κανείς, άνδρας βέβαια. Τους έπλασε ο Θεός, όπως λένε τα κιτάπια της θρησκείας. Είναι οι πρωτόπλαστοι, και δευτερόπλαστοι δεν υπήρξαν.

Αδάμ και Εύα, οι προπάτορες του ανθρώπινου γένους συνουσιάστηκαν και απόκτησαν παιδιά. Πολλά παιδιά. Πόσα; Άγνωστο. Αυτό δεν το γράφουν στα τεφτέρια. Βιολόγοι υποστηρίζουν ότι η Εύα έφερε στον κόσμο μέχρι και 28 παιδιά, δέκα αγόρια και 18 κορίτσια. Και μετά; Εδώ είναι το ζόρι.

Πώς μπλέχτηκαν τα μπούτια των πρωτόπλαστων με τα παιδιά τους, αν πράγματι ο μπαμπάς Αδάμ άρχισε να σπέρνει παιδιά με τις κόρες του, η Εύα με τους γιούς της. Η, τα παιδιά των πρωτόπλαστων το 'ριξαν στην αδελφική αιμομειξία. Που να ξέρεις; Αυτά δεν τα πλησιάζουν οι προφήτες που τα είπαν όλα με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος.

Μια που το συζητάμε. Γιατί ο Θεούλης ευλόγησε την οικογενειακή αιμομιξία των πρωτόπλαστων και δεν έκανε τον κόπο να πλάσει χύμα με χώμα μία φουρνιά πρωτόπλαστους. Και έτσι να μην επηρεάσει αρνητικά το μπέρδεμα των αιμάτων τη σπορά του ανθρώπινου είδους που από την αρχή σκάρτο έσκασε μύτη.

Το κόλπο του Σύριζα με την αλλαγή φύλου, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags