Facebook Pixel Sportdog.gr | Aυτή την ομάδα θέλω στα μπαράζ
| 2017-10-10 14:00:00

Aυτή την ομάδα θέλω στα μπαράζ

Sportdog Team
Aυτή την ομάδα θέλω στα μπαράζ

Θα ήταν μια ωραία κλήρωση, μπορούμε να τους φέρουμε βόλτα. 

Στην κλήρωση που θα γίνει στις 17 του μήνα για τα μπαράζ, μακρυά από ομάδα που έχει μεγάλη τεχνική κατάρτιση. Φέρτε μου ομάδα που από τεχνικής πλευράς θα είναι στα ίδια κιλά με εμάς. Και εξηγώ αμέσως το γιατί.

Εχθρός της μαζικής άμυνας, της δύναμης και της ψυχής είναι να έχει απέναντί της μια ομάδα με επιδεξιότητα, δεξιοτεχνία και τεχνική. Να μπορεί δηλαδή να περάσει την μπάλα από την τρύπα της βελόνας και να κάνει κομμάτια το τείχος που θα είναι στημένο απέναντί της. Μακρυά από εμάς, για παράδειγμα, η Κροατία που με τους τεχνίτες και δεξιοτέχνες Μόντριτς, Ράκιτιτς, Μάτζουκιτς και κάποιους άλλους, θα βρει τον τρόπο να φτάσει στο γκολ.

Αντίθετα, τύχη για πρόκριση θα έχουμε μόνο αν μας πέσει ομάδα που το κύριο συστατικό της θα είναι η δύναμη, ο τσαμπουκάς και όχι η τεχνική κατάρτιση.

Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα η μαζική άμυνά μας θα κινδυνέψει ελάχιστα. Και αν τυχόν βγει μπροστά να μας πιέσει και να δώσει χώρους, μπορούμε να βγούμε στην κόντρα και να φτάσουμε πιο εύκολα στο γκολ. Θυμηθείτε τι είχε γίνει στα μπαράζ με τη δυνατή αλλά άτεχνη Ουκρανία. Εδώ 0-0 και μέσα εκεί πήραμε την πρόκριση με το γκολ που έβαλε στην κόντρα ο Σαλπιγγίδης.

Μια ωραία κλήρωση για εμάς είναι να πέσουμε με τη Δανία, για παράδειγμα. Τέτοια ομάδα μπορούμε να τη φέρουμε βόλτα. Όχι με την Ιταλία που είναι φίδι κολοβό και αλίμονό μας αν πέσουμε με αυτή την Ελβετία ή την Πορτογαλία. Ειδικά η Ελβετία είναι μπροστά φωτιά και λαύρα και έχει αυτόν τον κοντοπούτανο τον Σακίρι, που κάνει μαγικά πράγματα.

ΥΓ: Η Πορτογαλία είναι και ένας καλός πελάτης, πάντως... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags