11/10/17 - 10:13

Δε θέλω ούτε να ακούω τέτοιες αηδίες, τσατίζομαι, μην τα διαλύσουμε όλα ρε!

Δηλαδή, να πάει το αγόρι και να γίνει κοπέλα στα 15 του; Έχετε τρελαθεί;  

του Νίκου Αλέφαντου
Δε θέλω ούτε να ακούω τέτοιες αηδίες, τσατίζομαι, μην τα διαλύσουμε όλα ρε!
12.010views 24shares

Πριν πω για την Εθνική, μου έκανε μια ερώτηση ο Σινάνογλου για το νόμο που ψηφίσανε στη βουλή να μπορεί να αλλάξει ένα παιδί φύλο στα 15 του. Δηλαδή να πάει το αγόρι και να γίνει κορίτσι νόμιμα στα 15 του. Έχετε τρελαθεί ρε;

Δεν ήθελα να ανοίξω το στόμα μου, ούτε να τα βλέπω δεν θέλω αυτά! Δεν τα γουστάρω! Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Είναι αηδίες.

Ό,τι φτιάχνει ο Θεός, τέρμα. Δραματική κατάσταση στον κάθε γονιό να του τύχει τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό σου να μην το πεις. Σκέψου να μεγαλώνεις ένα αγόρι και στα 15 του να πάει να κόψει τα τέτοια του και να σου γίνει κοπέλα. Εγώ είμαι με την εκκλησία, τέρμα. Ό,τι λέει η Ορθοδοξία, μην τα διαλύσουμε όλα ρε! Δεν θέλω ούτε να τα ακούω αυτά, τσατίζομαι.

Πάμε τώρα στην Εθνική. Ο Φορτούνης ήταν πάρα πολύ καλός, έδωσε μια απάντηση στον Λεμονή. Και ο Μήτρογλου ήταν καλός και ο Μάνταλος και ο Τοροσίδης.

Τον Φορτούνη να προσέξει ο Λεμονής, το έχω ξαναπεί, με αυτόν πρέπει να ξεκινάει. Έξυπνα τον πάει ο προπονητής της Εθνικής, του δίνει ρόλο ηγέτη. Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, να εξηγούμαστε. Ούτε ο Ζιλέ είναι Φορτούνης, ούτε ο Οφόε. Να τον φτιάξουν πρέπει. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακός να χάνει τέτοιον παίκτη. Από αυτόν πρέπει να ξεκινάει.

Κατά τα άλλα, μην τρελαίνεστε με την Εθνική, τη χειρότερη εθνική του πλανήτη είχε αντίπαλο, μόνο ήττες έχει στην ιστορία του αυτό το Γιβραλτάρ, είναι σαν ομάδα Γ' Εθνικής ελληνική. Σαν προπόνηση ήταν το ματς για την Εθνική μας. Τι κριτική να κάνεις σε αυτό το ματς. Εγώ δεν την πιστεύω ιδιαίτερα αυτήν την εθνική ομάδα και έχω αναλύσει τους λόγους σε προηγούμενες στήλες. Δεν θέλω να λέω τα ίδια...  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ