Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η αλήθεια για το χρέος του Παναθηναϊκού
| 2017-10-13 12:23:00

Αυτή είναι η αλήθεια για το χρέος του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Αυτή είναι η αλήθεια για το χρέος του Παναθηναϊκού

Το 34,7 εκ. είναι το «ορφανό» χρέος. Υπάρχουν κι άλλα, λέγεται μέχρι 30(!) εκατομμύρια που οφείλει η ΠΑΕ!

Οικονομικό θέμα είναι τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Άρα, δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς το νούμερο, ούτε στο περίπου, ο δημοσιογράφος κύριος Σταμάτης Γαρρής, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ. Είπε δημόσια ό,τι του είπαν να πει. Ότι το χρέος είναι 34,7 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχει νούμερο, δηλαδή, πόσο ακριβώς χρεωμένη είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η αλήθεια. Κανείς δεν είναι σε θέση να μας πει πόσο «μέσα» ήταν ο Παναθηναϊκός το 2012 όταν ανέλαβε ο Αλαφούζος, και ποιο είναι το έλλειμμα σήμερα.

Το νούμερο 34,7 που ανέφερε ο κύριος Γαρρής αφορά το συνολικό ποσό που οφείλει η ΠΑΕ, με υπογραφή Αλαφούζου.Αν πράγματι είναι μόνο 34,7, πιθανόν να πλησιάζει στα 37 εκ το ποσό που έχει δεσμευτεί προσωπικά ο μεγαλομέτοχος.

Υπάρχουν κι άλλα, λέγεται μέχρι 30(!) εκατομμύρια, που οφείλει η ΠΑΕ με υπογραφή του κυρίου Σιωπήλη. Υπάρχει και το χρέος των 7 εκ. για την αγορά της έκτασης στο Κορωπί, η οποία είναι ιδιοκτησίας Αλαφούζου και δικαιολογημένα αποπληρώνει η ΠΑΕ.

Το 34,7 εκ. είναι το «ορφανό» χρέος, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται π.χ. οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν. Έγιναν 12 μεταγραφές χωρίς η ΠΑΕ να πληρώσει ούτε ευρώ, οι δόσεις αρχίζουν απ' αυτόν τον μήνα, τον Οκτώβριο του 2017. Ήδη η Μπόκα Τζούνιορς για τον Τσάβες δέχτηκε να καθυστερήσει η πρώτη δόση.

Ποιο ήταν το μυστικό νταραβέρι Δημήτρη με Αλαφούζο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags