Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό! Ο Παναθηναϊκός φουντάρησε!!!
| 2017-10-16 12:05:00

Οριστικό! Ο Παναθηναϊκός φουντάρησε!!!

Sportdog Team
Οριστικό! Ο Παναθηναϊκός φουντάρησε!!!

Ποιος και πώς έβαλε τη σφραγίδα του στο πτώμα της πράσινης ΠΑΕ.

Συνέβη για πρώτη φορά σε ελληνική ΠΑΕ. Η εταιρεία ορκωτών λογιστών του Παναθηναϊκού σήκωσε τα χέρια! Αρνήθηκε να συνεχίσει με τη διοίκηση Αλαφούζου, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας. Αυτό σημαίνει ένα πράμα. Ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι για φούντο, αλλά έχει ήδη φουντάρει.

Ο υπεύθυνος στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κύριος Αγησίλαος Τουμαζάτος, άρρωστος γάβρος, άσχετο αυτό, προέρχεται από την Deloitte, την μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στο είδος της. Από το 2014 τον Παναθηναϊκό ανέλαβε η επίσης παγκόσμια αναγνωρισμένη εταιρεία για ελεγκτικές και φορολογικές συμβουλές Grant Thorton, η οποία περισσότερο από κάθε άλλο στην Ελλάδα και τις FIFA UEFA γνωρίζει την κατάμαυρη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, επί μεγαλομετόχου Αλαφούζου.

Για την ετήσια έκθεση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει ήδη υποβληθεί στην ΕΠΟ, και άρα είναι γνωστή στο υπουργείο εμπορίου και τις FIFA - UEFA, η Γκράντ Θόρτον σταμάτησε να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Δεν επιθυμούμε να παράσχουμε γνώμη, να εισηγηθούμε οτιδήποτε σ' αυτήν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΟ», έβαλε τη σφραγίδα στο πτώμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το πράμα μιλάει μόνο του. Φωνάζει, κραυγάζει μόνο του. Η Grant Thorton είδε τον καρκίνο και άφησε «απροστάτευτο» τον Παναθηναϊκό. Τι άλλο εκτός από την καταστροφή περιμένει τον Παναθηναϊκό όταν «καταδίκασε» τον ίδιον τον πελάτη της μία διεθνής αξιόπιστη εταιρεία.

Κι αυτό έγινε προφανώς διότι ο Παναθηναϊκός του μεγαλομετόχου Αλαφούζου έχει χρέη που πλέον δεν δικαιολογείται με τίποτα η αδειοδότηση του. Ακόμα, διότι η ΠΑΕ δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές της υποχρέωσεις, σύμφωνα με τα κοντράτα που έχει υπογράψει.

Ποιοι κουμαντάρουν σήμερα τον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags