Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σενάριο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
| 2017-10-21 09:52:00

Το σενάριο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το σενάριο στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τι θα συμβεί που θα στη σπάσει και θα σε ξενερώσει.

Ας υποθέσουμε ότι κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Καθόλου απίθανο. Συμβαίνει κι αυτό. Χάνει ο Ολυμπιακός στην έδρα του, μάλιστα από την ομάδα, τον ΠΑΟΚ που ιστορικά και συναισθηματικά τον θεωρεί τον Νο1 αντίπαλό του.

Αυτό, άλλωστε, είναι ένα από τα «θανάσιμα αμαρτήματα» που κουβαλάει παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ. Να μην κυνηγάει στ' αλήθεια το πρωτάθλημα και να αποτρελαίνεται από απέραντη ευτυχία, αρκεί να κερδίζει τον Ολυμπιακό.

Πραγματικά, ο ΠΑΟΚ θα κάνει το ένα βήμα παραπάνω, προκειμένου να εξελιχθεί σε ομάδα εξουσίας, όταν απαλλαγεί απ' αυτήν την «ψύχωση».

Να αποτυχαίνει κάθε χρόνο και από την άλλη να θαρρεί πως καθαρίζει την μπουγάδα, επειδή πάτησε τον Ολυμπιακό.

Έστω, λοιπόν, ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το «2» από τον Ολυμπιακό. Δεν έγινε τίποτα το ξεχωριστό! Απλά, διατηρεί την πρωτιά στη βαθμολογία και μεγαλώνει σε 7 τη διαφορά των 4 πόντων από τον πρωταθλητή. Τίποτα δεν κρίνεται, τίποτα δεν θα κριθεί, και με ήττα του Ολυμπιακού, όταν το έργο ακόμα είναι στη 8η αγωνιστική. Τα πάνω-κάτω γίνονται στη συνέχεια, και μία, και δύο φορές. Η ανατροπή. Και της ανατροπής η ανατροπή.

Άλλο σενάριο. Κέρδιζε τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Και τι έγινε! Τίποτα δεν έγινε, εκτός από το ότι η μία ομάδα πήρε το τρίποντο και η άλλη έμεινε στους ίδιους βαθμούς. Θα μου πεις ότι αυτή η αλήθεια στη σπάει. Σε ξενερώνει, σβήνει την προεόρτια καύλα του ντέρμπυ, όμως έτσι έχουν τα πράγματα, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν.

Το αμόκ Λουτσέσκου με τα video του Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags