Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ασπιρινούλες, το γλείψιμο και ο... Τοτσέ
| 2017-10-21 23:05:00

Οι ασπιρινούλες, το γλείψιμο και ο... Τοτσέ

Sportdog Team
Οι ασπιρινούλες, το γλείψιμο και ο... Τοτσέ

Όταν πανηγυρίζεις επειδή κέρδισες τον Κούγια...

Εμένα πάντως το ματσάκι το σημερινό, ένα πράγμα μου έμαθε: Ότι η νίκη του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, ήτανε ασπιρίνη για τον καρκίνο!

Ε ναι παιδιά, αλήθειες να λέμε. Όταν σε πηγαίνει κωλοφεράτζα ένα ολόκληρο ημίχρονο η Λαμία, μια ομάδα που είναι ικανή μόνο να στήνει πούλμαν κάτω από τη σέντρα, τότε κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή σου. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Και δεν είσαι για να πανηγυρίζεις επειδή κέρδισες τον Κούγια και τον κάθε Κούγια…

Όταν επίσης ο καλύτερος παίκτης σου είναι ο Μολίνς, πρέπει να είσαι πολύ ευχαριστημένος που έφυγες με βαθμό από τη Λαμία. Μιλάμε τώρα για έναν συγκλονιστικά μέτριο ποδοσφαιριστή, που από καιρού εις καιρόν σκοράρει και κρύβει τις αδυναμίες του. Κάτι σαν τον Τοτσέ ας πούμε, αλλά ο Τοτσέ άκουγε τα μύρια όσα γιατί είχε σκάσει μύτη μετά απ’ την εποχή των παχέων αγελάδων. Ενώ με τον Μολίνς έχουν συμβιβασθεί όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε στυλ μπροστά στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι.

Από εκεί και πέρα τα γνωστά:

«Μια καλά δομημένη επίθεση», «Έδωσε ανάσες όταν μπήκε αλλαγή και προβλημάτισε τον αντίπαλο προπονητή», «Μαχητική ψυχή», «Πρόσφεραν και την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα τους».

Όλες αυτές οι μαλακίες δηλαδή που γράφουμε εμείς οι δημοσιογράφοι άμα θέλουμε να γλείψουμε τους πολυάριθμους οπαδούς μια μεγάλης ομάδας. Θέλετε να σας γράψω αυτά; Τα γράφω με μεγάλη ευκολία! Η αλήθεια είναι όμως ότι ο ΠΑΟ νοσεί και δεν είναι για να τη βγάζει με ασπιρινούλες. Ούτε καν με πιτσιρικάδες τύπου Πίσπα που πέφτουν θεαματικά στην περιοχή και έχουν την εντύπωση ότι ο διαιτητής θα τους δώσει πέναλτι…

Δυο τρεις παρατηρήσεις και κλείσαμε με το θλιβερό θέαμα:

Πρώτον, η αξία του Κουρμπέλη διπλασιαζότανε όταν έπαιζε δίπλα στον Ζέκα. Γιατί είχανε ταιριάξει και συγκροτούσαν το καλύτερο αμυντικό («αμυντικό», λέω) δίδυμο του πρωταθλήματος. Με τους καινούριους παρτενέρ του, δεν έχει το ίδιο δέσιμο, οφείλουν να το παραδεχθούν στον Παναθηναϊκό πρώτοι απ’ όλους..

Δεύτερον, άκουσα κάποια στιγμή από τον σπίκερ ότι ο Ουζουνίδης ζήτησε από τον Βιγιαφάνιες να μην παίζει στην ίδια ευθεία με τον Χίλιεμαρκ και να πάει πιο μπροστά. Και τι έκανε ο Βιγιαφάνιες; Ό,τι του πρόσταζε η κεφάλα του, ως συνήθως! Στο τέλος αναγκάστηκε να παραστήσει ο Χίλεμαρκ το αμυντικό χαφ για να μην τρακάρουν.

Τρίτον, αυτό το παιδί ο Καμπέσας κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει μέσα στο γήπεδο. Πρόκειται για γρίφο πιο δύσκολο κι απ’ αυτόν της Σφιγγός και όποιος τον λύσει κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Ή μια ώρα στο λογιστήριο του Παναθηναϊκού, το ίδιο είναι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags