Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς αντίπαλο και δεν κέρδισε!
| 2017-10-22 10:09:00

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς αντίπαλο και δεν κέρδισε!

Sportdog Team
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς αντίπαλο και δεν κέρδισε!

Δεν θυμάμαι να έχω δει χειρότερη ομάδα από την Λαμία, από τα χρόνια της Α' εθνικής μέχρι σήμερα στο λεγόμενο σούπερ ληγκ πρωτάθλημα. 

Κρίμα. Τόσο θλιβερή εμφάνιση από τη νεοφώτιστη, η οποία τις πρώτες αγωνιστικές κέρδισε πολύ καλές εντυπώσεις.

Τι να συμβαίνει στη Λαμία; Με προπονητή τον έμπειρο Τενέ η ομάδα μάλλον κάνει βήματα προς τα πίσω. Χθες κάπως φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον προβληματικό Παναθηναϊκό, έκανε το 1-0 με νταμπλ αυτογκόλ, αλλά στο Β' μέρος ξεχάστηκε στα αποδυτήρια. Δεν επανήλθε στο γήπεδο.

Όχι απλά έβαλε τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι η Λαμία, αυτό ήταν το λιγότερο. Αποφάσισε (γιατί;;;;;) να παίξει αμυντικά με το σύστημα «παραχωρούμε ολοκληρωτικά τον αγώνα» στον Παναθηναϊκό τον οποίον μαρκάρουμε με τα μάτια. Και με τα φρύδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κρίνεται. Είναι άδικη η όποια κριτική σε μία ανώνυμη εταιρεία που δεν ξέρει κανείς τι μέρα της ξημερώνει αύριο. Συμμετέχει ακόμα στο πρωτάθλημα, όμως χωρίς να έχουν στόχους αγωνιστικούς οι εργαζόμενοι και συμβεβλημένοι με την ΠΑΕ ποδοσφαιριστές.

Περίεργο, πάντως, που οι φέροντες την πράσινη φανέλα δεν κέρδισαν ένα ματσάκι όπου έπαιζαν μόνοι τους. Πήραν το 1-1 χωρίς αντίπαλο. Χωρίς αντίσταση από τη Λαμία η οποία όπως ήταν ολοφάνερο δεν πίστευε πώς θα τα καταφέρει τελικά να φύγει με το 1-0.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Η δυστυχία να 'σαι σήμερα βάζελος, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags