Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι ανύπαρκτοι, η στοπεράρα και τα εγκλήματα - Αυτόν πάρε πρόεδρε τον Γενάρη
| 2017-10-23 09:55:00

Οι ανύπαρκτοι, η στοπεράρα και τα εγκλήματα - Αυτόν πάρε πρόεδρε τον Γενάρη

του Νίκου Αλέφαντου
Οι ανύπαρκτοι, η στοπεράρα και τα εγκλήματα - Αυτόν πάρε πρόεδρε τον Γενάρη

Θα τους πάρει δεύτερο σερί ο Μαρινάκης χωρίς την ΕΠΟ.

Πήγα γήπεδο, έλα ρε με τον ΠΑΟΚ, απογοήτευση. Όποτε βγαίνει έξω από την Τούμπα είναι άλλη ομάδα. 40 χρόνια κρατάει αυτό το βιολί. Όλο λόγια λόγια λόγια και την κρίσιμη στιγμή τρίχες.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε άσχημη κατάσταση πριν το ματς, κρεμόταν σε μια κλωστή. Μην περιμένετε ωραία μπάλα σε τέτοια ματς. Έπρεπε πάση θυσία να πάρει το παιχνίδι και το πήρε. 'Εδωσε ψυχή, έδωσε πάθος, έδωσε διάθεση, έδωσε βοήθειες ο ένας στον άλλο και το πήρε το ματς.

Μπορώ να πω ότι αυτό το ματς θα είναι το πιο σημαντικό για να πάρει ο  Ολυμπιακός το 8ο σερί πρωτάθλημα. Είναι τόσο σημαντική αυτή η νίκη όσο δεν φαντάζεστε.

Ανύπαρκτος ο Πρίγιοβιτς, τον εξαφάνισε ο Σισέ που ήταν ο καλύτερος της άμυνας του Ολυμπιακού, θυμάστε πότε βγήκα μόνος μου, κανείς άλλος, μετά από ένα ματσάκι Κυπέλλου και είπα ότι ο Σισέ έχει τα φόντα να γίνει στοπεράρα, ψηλός, ελαφρύς, όχι αργός, μεγάλη υπόθεση αυτός ο στόπερ σε τέτοια ηλικία. Δουλειά θέλει και να τον προσέξουν. Σαν αβγό τον καθάρισε τον Πρίγιοβιτς.

Και για τον Βιεϊρίνια τα είπα πριν το ματς, ανύπαρκτος. Τον είχαν κάνει μπακ οι Γερμανοί όταν ήταν νέος, πόσο μάλλον τώρα που μεγάλωσε και βάρυνε και έχασε ταχύτητα, δεν κάνει για εξτρέμ.

Οι κόφτες μου άρεσαν, ο Ρομαό και ο Ομάρ, και μπροστά τους ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά, αυτός ο Ολυμπιακός που δεν έχει τους παικταράδες του παρελθόντος, είναι έγκλημα να μην ξεκινάει με τον Φορτούνη.

Ο Ανδρούτσος δεν είναι για εξτρέμ αλλά σωστά τον έβαλε τώρα εκεί ο Λεμονής για αυτό το ματς να βοηθάει με τα τρεξίματά του στην πτέρυγα. Ο Πάρντο σωστά έπαιξε από την άλλη.

Η απογοήτευση ήταν ο Ανσαριφάρντ. Περίμενα πολλά από αυτόν αλλά δεν έκανε τίποτα. Μπήκε και ο άλλος ανύπαρκτος ο Τζούρτζεβιτς, πονάς στο σέντερ φορ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου να πω μια θέση για τις μεταγραφές του χειμώνα. Σέντερ φορ παιδιά, να πληρωθεί, να έρθει παικταράς, να παίρνει και την προσωπική ενέργεια, να μας γλιτώσει από αυτά που βλέπουμε. Στις άλλες θέσεις μπορείς να τα μπαλώσεις. Σέντερ φορ όμως πάση θυσία, όχι άλλο έναν σαν τους πολλούς που έχεις, αλλά έναν να κάνει τη διαφορά.

Θα τους πάρει δεύτερο σερί πρωτάθλημα ο Μαρινάκης χωρίς την ΕΠΟ που έλεγαν, όπως τους πήρε το περσινό. Αρκεί να φέρει μια σεντερφοράρα και να φτιάξει ο προπονητής τη φυσική κατάσταση της ομάδας γιατί ο Ολυμπιακός μετά το 70' κρεμάει.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το Σάββατο, περιμένω πολύ δύσκολο ματς Θα εξαρτηθούν πολλά από την απόδοση του Φορτούνη. Είναι ότι πρέπει αυτό το ματς για να κάνει ένα μεγάλο ντέρμπι που θα το θυμόμαστε.

Εγκλήματα έκανε ο Λουτσέσκου, είναι άλλος ΠΑΟΚ χωρίς τον Μπίσεσβαρ, χωρίς τον Πέλκα, έλειπε ένας τέτοιος παίκτης εκεί.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags