Facebook Pixel Βγάλε ρε Λουτσέσκου τον Πρίγιοβιτς!
| 2017-10-23 13:40:00

Βγάλε, ρε μάστορα, το ντυμένο ξύλο!

Sportdog Team
Βγάλε, ρε μάστορα, το ντυμένο ξύλο!

Ψιλά γράμματα αυτά για τον Λουτσέσκου...

Τι έγινε χθες μέσα στο τηγάνι; Από τη μία ένας τσαμπουκαλεμένος Ολυμπιακός, που χωρίς να παίζει καμιά σπουδαία μπάλα ήθελε ντε καλά να κερδίσει και από την άλλη ένας ΠΑΟΚ, που χωρίς να έχει ούτε έναν Έλληνα παίκτη στην ενδεκάδα του, ήθελε ντε και καλά να μη χάσει. Και τελικά με μία τετράσποντη κωλόφαρδη καραμπόλα πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός.

Μέχρι το 20'-25' ο ΠΑΟΚ ήταν πιο μεθοδικός, άλλαζε κυρίως από αριστερά καλύτερα την μπάλα και δημιούργησε 2-3 επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Προτό.

Όμως, στη συνέχεια και με εντολή του Λεμονή οι Ερυθρόλευκοι άρχισαν να μαρκάρουν και να πρεσάρουν πολύ ψηλά, πήραν το κέντρο, όλος ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω πανικόβλητος και μοιραία εξατμίστηκε μπροστά.

Με το ίδιο μοτίβο συνέχισε ο Ολυμπιακός και στο β' ημίχρονο. Μάρκαρε πολύ ψηλά και ο ΠΑΟΚ το γύρισε πάλι στο ταμπούρι. Όμως ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ με εντελώς ανορθόδοξο τρόπο. Καμινάδα στην καμινάδα και μια συνεχής αναμπουμπούλα μπροστά από την εστία του Ρέϊ. Σε μια τέτοια αναμπουμπούλα έγινε η τετράσποντη καραμπόλα και μπήκε τελικά το γκολ.

Σε όλο αυτό το διάστημα της απόλυτης εδαφικής υπεροχής του Ολυμπιακού, ο Λουτσέσκου δεν έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια. Ενώ έβλεπε ότι η αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού είχε ανέβει μόνιμα μέχρι τη σέντρα, δεν έκανε κάτι το πολύ απλό και ουσιώδες. Βγάλε, ρε μάστορα, αυτό το ντυμένο ξύλο, τον Πρίγιοβιτς, που του λείπει η ταχύτητα, βάλε μέσα τον γρήγορο και ευέλικτο Πέλκα και μαζί με τον Μάτος να παίξει την κόντρα επίθεση. Ψιλά γράμματα αυτά για τον Ρουμάνο...

Μετά το γκολ, φυσικό ήταν ο Λεμονής να φυλάξει τον κώλο του. Έδωσε το κέντρο στον ΠΑΟΚ και διέταξε γενική οπισθοχώρηση. Ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και με απανωτά φάουλ (τα περισσότερα ανύπαρκτα) που του έδινε ο Κομίνης, το παιχνίδι μεταφέρθηκε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού. Δημιούργησε κι αυτός με καμινάδες 2-3 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε αυτό το διάστημα κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και του γηπέδου ήταν ο Σισέ. Κινγκ - Κονγκ, με φοβερές δυνάμεις κατάπινε αμάσητο όποιον έβρισκε μπροστά του.

PS1: Ο Ολυμπιακός βγαίνει μπροστά μόνο από τον άξονα, ενώ ο ΠΑΟΚ μόνο από τα άκρα. Κανένας τους δεν τα συνδυάζει και τα δύο.

PS2: Ψυχρό συμπέρασμα: Ο Ολυμπιακός χθες δεν δούλεψε μόνο για τον εαυτό του. Δούλεψε και για την ΑΕΚ. Και επίσης για την ΑΕΚ θα προσπαθήσει να δουλέψει το Σάββατο και ο Παναθηναϊκός...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags