Facebook Pixel Sportdog.gr | Και χωρίς ναρκωτικό spray στην ΑΕΚ...
| 2017-10-24 05:15:00

Και χωρίς ναρκωτικό spray στην ΑΕΚ...

Sportdog Team
Και χωρίς ναρκωτικό spray στην ΑΕΚ...

Ο προπονητής κλέφτης χωρίς κόμπλεξ και ντροπή.

Το πρώτο Σάββατο του περασμένου μήνα, κοιμάται του καλού καιρού στο σπίτι του στον Άλιμο ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου Κάναντι, με την γυναίκα του και σ' άλλο δωμάτιο η κόρη του.

Μπουκάρουν μέσα τα κλεφτρόνια και τα σηκώνουν όλα, όσα πράγματα αξίας βρήκαν. Και για να κάνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τη δουλειά έριξαν υπνωτικό σπρέυ στο πρόσωπο και των τριών την ώρα που κοιμόντουσαν.

Μία φάση, μονάχα μία έκανε στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος και πήρε το «2». Συνέβη μία εβδομάδα πριν την μπούκα των κλεφτών. Με το ίδιο σκορ 1-0 σε παιχνίδι όπου ο Ατρόμητος είχε πάλι μία, μονάχα μία φάση, έκλεψε το «2» από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και έπιασε στον ύπνο την ΑΕΚ, που ξύπνησε μετά το γκολ. Που αντιλήφθηκε ότι η νίκη δεν έρχεται στο μιλητό. Στο κουβεντιαστό, στο χαλαρό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, πέρα από την τύχη βέβαια, η κλοπή είναι υψηλή τέχνη. Μαστοριά. Και η δουλειά του προπονητή κλέφτη αποτελέσματος, όπως ο αθόρυβος herr Νταμίρ Κάναντι. Που δεν είναι μόνον επιστήμων κλέφτης, αλλά κυρίως ρεαλιστής. Προσγειωμένος.

Στον Ατρόμητο δουλεύει ο άνθρωπος, άρα αν θέλει αποτέλεσμα από «μεγάλη» ομάδα θα παίξει πίσω και δεν θα νοιώθει κόμπλεξ και ντροπή. Και τέσσερις στόπερ θα βάλει. Και τη ψυχή του αντιπάλου θα βγάλει προκειμένου αυτός να ρεφάρει το γκολ, ακόμα κι' αν το ματς κρατήσει 180 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags