08/11/17 - 10:53

Μπατηροαπατεώνας θέλει να... βοηθήσει τον Παναθηναϊκό

Ο άνθρωπος βούτηξε το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

του Αποδυτηριάκια
Μπατηροαπατεώνας θέλει να... βοηθήσει τον Παναθηναϊκό
1.695views 0shares

Είναι ένας από τους ελληνοαμερικάνους στον οποίον, σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, ποντάρει η τριπλέτα του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνου - Σιωπήλη - Σαραβάκου, στην προσπάθεια τους να βρουν τίποτα ψιλά για την ομάδα.

Πανικός στο Μαξίμου! Αυτό που δεν έχουν καταφέρει Τσίπρας και Τσακαλώτος, όλοι οι άχρηστοι Φλαμπουράρηδες, να βρουν επενδυτές και να σωθεί η εθνική οικονομία της μνημονιακής Ελλάδας, μπορεί να το καταφέρει η τριπλέτα του Αλαφούζου. Να φέρουν ξένα κεφάλαια.

Αλβανικής καταγωγής από Κέρκυρα μεριά είναι ο εν λόγω μπατηροκομπιναδόρος που έκανε προτάσεις άμεσης σωτηρίας στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου, Σιωπήλη και τον Σαραβάκο που έχει άγνωστο και ακαθόριστο ρόλο στο μαγαζί.

Μία φορά ο υποψήφιος... ευεργέτης του Παναθηναϊκού ζήτησε από Καλαματιανό αντιπρόσωπο ελαιόλαδου στη Νέα Υόρκη να του προμηθεύσει... όσες ποσότητες μπορεί, και εξαφανίστηκε! Με το λάδι μαζί. Το ίδιο είχε κάνει και σ' έναν ελληνοαμερικάνο μαναβέμπορα στην Αστόρια. Ότι για λογαριασμό επώνυμου hotel  χρειαζόταν ντομάτες, αγγούρια μελιτζάνες. Ο ευρών αυτόν αμειφθήσεται. Η τριπλέτα του Παναθηναϊκού δεν τον βρήκε, αυτός... βρήκε Κωνσταντίνου και σία.

----------------------------------
Υψηλόβαθμος νταραβεριτζής της πιάτσας ανέλαβε τη σωτηρία Παναθηναϊκού, διάβασε apodytiriakias.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ