Facebook Pixel Sportdog.gr | Με ποια άντερα θα... ακουμπήσουν τον Ολυμπιακό;
| 2017-11-09 12:37:00

Με ποια άντερα θα... ακουμπήσουν τον Ολυμπιακό;

Sportdog Team
Με ποια άντερα θα... ακουμπήσουν τον Ολυμπιακό;

Τι λένε οι νόμοι δεν έχει καμία σημασία. 

Ακόμα κι αν θα ΄ναι το σκάνδαλο να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, για τις γνωστές κατηγορίες σε βάρος του Μαρινάκη, ουδείς δικαστής θα τολμήσει να βλάψει την ομάδα. Εδώ είναι Ελλάδα. Δηλαδή;

Εδώ παίζουν μπάλα ελληνικά κόμματα. Ελληνικά μήντια. Και όλοι προσκυνούν τον περήφανο και αμόλυντο λαό. Αυτό θα πει «Εδώ είναι Ελλάδα».

Η Μίλαν, η πρώτη ομάδα της Ιταλίας, υποβιβάστηκε για στημένους αγώνες. Η Μίλαν, ρε, με τους περισσότερους διεθνές τίτλους στην Ιταλία. Από την Μαρσέϊγ, πρωταθλήτρια Ευρώπης(!), όταν ήταν η Νο1 ομάδα της Γαλλίας, αφαιρέθηκε το πρωτάθλημα.

Τι λέμε; Ότι υπάρχουν και κράτη, θπάρχουν  και μπουρδέλα. Κράτη και πατσαβούρες που παριστάνουν το κράτος. Αυτό λέμε. Επανήλθε η... δημοκρατία στην Ελλάδα το 1974 και η δικαιοσύνη αποφάσισε: Τρις εις θανάτον Παπαδόπουλος, Μακαρέζος, Πάττακος. Την άλλη κιόλας στιγμή της έκδοσης της απόφασης, νέα απόφαση του εθνάρχη του μπουρδέλου Κωνσταντίνου Καραμανλή: '' Άκυρον η θανατική ποινή, οι πραξικοπηματίες θα κάτσουν ισόβια, κι όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια''.

Ούτε κι αυτό ίσχυσε. Γιατί συνέβη αυτό; Επειδή ισχυρό κομμάτι του λαού ήταν με τη χούντα. Αυτό που λέμε. Εδώ είναι το κράτος λινάτσα. Που ξεφτυλίζει κόμματα και λαό, που θέλουν... αλλαγή, κάθαρση κι άλλα τέτοια επιθεωρησιακά.

Όλη η Ελλάδα βούιζε πριν 30 χρόνια για το «σκάνδαλο Κοσκωτά», αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού χοροπηδάγανε από τη χαρά τους όταν ο απίστευτος απατεώνας έκανε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό κι αγόρασε την ομάδα τους. Με ποια άντερα να τα βάλουν με τον... λαό του Θρύλου.

Το παραμύθι του αθώου(;) Μαρινάκη, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags