Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντροπή με Τοροσίδη, τους ξεφτίλισε ο Σκίμπε - Παικτάκος ο Γιαννιώτας, παλαιολιθικός ο Τζιόλης!
| 2017-11-13 10:00:00

Ντροπή με Τοροσίδη, τους ξεφτίλισε ο Σκίμπε - Παικτάκος ο Γιαννιώτας, παλαιολιθικός ο Τζιόλης!

του Νίκου Αλέφαντου
Ντροπή με Τοροσίδη, τους ξεφτίλισε ο Σκίμπε - Παικτάκος ο Γιαννιώτας, παλαιολιθικός ο Τζιόλης!

Σκληρή κριτική σε Εθνική ομάδα και Σκίμπε!

Μεταξύ των δύο ομάδων ήταν καλύτερη η Κροατία και στα δύο ματς. Ούτε γκολ δεν τους βάλαμε στο Καραϊσκάκη και ακούω αναλυτές να λένε "καλά σταθήκαμε", "ήμασταν άτυχοι στο πρώτο ματς", "αν έπαιζε ο Μανωλάς" και άλλα τέτοια.

Πείτε ρε την αλήθεια στον κόσμο: Αυτή η Εθνική ομάδα με αυτό το υλικό και με αυτόν τον προπονητή είναι κακή. Δεν πάει πουθενά. Θα το καταλάβετε; Και καλά το υλικό δεν μπορεί να αλλάξει, όμως μπορεί να αλλάξει ο προπονητής. Αυτός δεν είναι καλός προπονητής.

Αυτά που έκανε στο πρώτο ματς με τους Κροάτες ήταν απαράδεκτα για επαγγελματία προπονητή, τα ανέλυσα στην προηγούμενη στήλη. Όμως και χθες υπήρχαν μεγάλα λάθη. Όχι ότι φταίει μόνο ο προπονητής, το υλικό δεν φτουράει.

Ο Καρνέζης μεγάλωσε και σκούριασε αφού δεν παίζει στην Αγγλία, σας είπα τον έβαλε ο προπονητής του αλλαγή σε ματς που νίκαγε η ομάδα του 2-0 και έχασε 3-2 με το που μπήκε ο Καρνέζης μέσα.

Ο Τοροσίδης μεγάλωσε, δεν είναι αυτός που ήταν.

Ο Ρέτσος δεν είναι αριστερός μπακ το παιδάκι. Τρεις μπούκες δεν μπορούσε να κάνει. Έφτανε στο κέντρο του γηπέδου και γύρναγε τη μπάλα πίσω.

Στα χαφ έχεις δύο παλαιολιθικού στιλ παίκτες, τον Τζιόλη και τον Ταχτσίδη. Στο πρώτο ματς είχε τον Σάμαρη που είναι και αυτός αργός.

Τον Ζέκα τον έβαλε πάλι δεξί χαφ, γελάει ο κόσμος, δεν έχει διείσδυση, δεν έχει σέντρα, δεν έχει απειλή για γκολ. Ρε σε αυτή τη θέση που παίζεις, μια σέντρα δεν θα κάνεις;

Είσαι προπονητής εσύ, να βλέπεις σε δύο ματς να αλωνίζει ο Μόντριτς και να τον αφήνεις ανενόχλητο; Τον Ζέκα έπρεπε να ρίξεις πάνω του, να περιορίσει τη δημιουργία του Μόντριτς, αυτός είναι όλη η Κροατία, αυτός έπαιρνε τη μπάλα και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Και αντί να βάλεις τον Ζέκα στη μόνη θέση που αξίζει, τον πετάς έξω δεξιά! Επαναλαμβάνεις το ίδιο λάθος του πρώτου ματς.

Ο Μήτρογλου δεν υπήρχε στο γήπεδο, δεν ίδρωσε τη φανέλα του. Αργός παίκτης.

Ο Χριστοδουλόπουλος μεγάλωσε κι αυτός, δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα όταν ήταν νεότερος, τώρα θα τραβήξει την Εθνική;

Μπακασέτας και αυτός αργός, δεν υπάρχει στο γήπεδο. Με Μπακασέτα έξω αριστερά; Τι άλλο θα δούμε.

Φτάσαμε στο σημείο να παίζει στην Εθνική ο Γιαννιώτας αλλαγή. Παικτάκος. Παιδικές χαρές.

Με χαφ Ταχτσίδη και Τζιόλη που πας; Γύρω από τον εαυτό τους πάνε αυτοί. Οι άλλοι έχουνε το κουμάντο της Ρεάλ Μαδρίτης τον Μόντριτς και δεν του βάζεις παίκτη γρήγορο πάνω του; Δεν είσαι προπονητής.

Είναι πολύ πίσω αυτή η Εθνική ομάδα. Και είναι ντροπή να βλέπεις στο τέλος να περνάει ο Τοροσίδης σέντερ φορ. Δηλαδή τα άλλα σέντερ φορ στο ρόστερ τι τα έχεις; Τους ξεφτίλισες έτσι.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags