Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ποιος» Καλάθης; Άλλος είναι ο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού και χωρίς αυτόν, τίποτα...
Μπάσκετ
| 2017-11-17 09:00:00

«Ποιος» Καλάθης; Άλλος είναι ο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού και χωρίς αυτόν, τίποτα...

Sportdog Team
«Ποιος» Καλάθης; Άλλος είναι ο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού και χωρίς αυτόν, τίποτα...

Μια γνώμη... αφιερωμένη εξαιρετικά...

Δυο λόγια για τον Παναθηναϊκό, γιατί τα γραπτά μένουν.

Πριν από σαράντα μέρες, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τα έγραφα αυτά εδώ στο Sportdog:

«Ο πλέον κομβικός παίκτης για τον ΠΑΟ την τρέχουσα σαιζόν θα είναι ο Λεκαβίτσιους.

Ναι, ναι, ο Λεκαβίτσιους. Προσοχή στη λέξη, «κομβικός» έγραψα, δεν έγραψα «καλύτερος». Καλύτεροι υπάρχουν ένα σωρό, με πρώτο και κύριο τον Καλάθη. Αν όμως ο Καλάθης δεν ξεκουραστεί και δεν πάρει ανάσες και συνεχίσει να παίζει τριανταφεύγα λεπτά σε κάθε αγώνα, τότε θα εμφανιστεί κατά τα Χριστούγεννα το περυσινό φαινόμενο. Θα κλατάρει, θα αρχίσει να σέρνεται, θα κουτουλάει και θα ζούνε όλοι στον Παναθηναϊκό με την ελπίδα ότι θα ξαναβάλει μπρος τη μηχανή στα πλέη οφ και στους 16 της Ευρωλίγκας.

Αν πάλι ο Λεκαβίτσιους αποδειχθεί ικανός αναπληρωματικός (γιατί ο Παππάς, κακά τα ψέματα, δεν είναι πλέη μέηκερ) και επιτρέψει στον Καλάθη να κουλάρει, τότε ο ΠΑΟ είναι φέτος ικανός για μεγάλα πράγματα. Αρκεί να κάνει τα μαγικά του ο Πασκουάλ και να ενσωματώσει στην ομάδα τους φρέσκους τύπου, Όγκαστ, Λοτζέσκι και Θανάση.»

Και πιο πριν, τον περασμένο Αύγουστο, έγραφα πάλι στο Sportdog:

«Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ο Ζακ μοιάζει κάπως με ταληροφονιά που νοιάζεται μόνο για την πορτοφόλα του και τίποτε άλλο…

Από εκεί και πέρα ο Βουγιούκας είναι μια σίγουρη λύση για να κρατάει τα μπόσικα. Δεν είναι Μπουρούσης, αλλά μεταξύ μας τώρα, ούτε κι ο Γιάννης είναι Μπουρούσης πια. Ξέρει όλο του μπάσκετ του κόσμου, αλλά τα πόδια του τον έχουν προδώσει εδώ και καιρό. Οπότε ο Βουγιούκας μάλλον θα καλύψει επάξια το κενό και με πολύ λιγότερα λεφτά παρακαλώ.»

Και συμπλήρωνα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο:

«Προσωπικώς πιστεύω ότι θα μας εκπλήξει θετικά, αρκεί να μην περιμένουμε από την αρχή τον ουρανό με τ' άστρα.»
Αυτά γιατί τα γραπτά μένουν, συν ένα τελευταίο:

«Εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου ότι από πλευράς υλικού ο ΠΑΟ έχει τον καλύτερο πάγκο της Ευρωλίγκας. Πρέπει όμως να τον δέσει ο Τσάβι και να τον κάνει ομάδα…»

Αφιερωμένα εξαιρετικά σε όσους μας βγάζουν αόμματους και άσχετους με το μπασκετάκι. Με την αγάπη μου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags