Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάνταλος ή Φορτούνης; Ποιος είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα στο γήπεδο; (Poll)
| 2017-11-17 17:00:00

Μάνταλος ή Φορτούνης; Ποιος είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα στο γήπεδο; (Poll)

Sportdog Team
Μάνταλος ή Φορτούνης; Ποιος είναι μεγαλύτερη προσωπικότητα στο γήπεδο; (Poll)

Ωραία μπάλα, ωραία ντρίμπλα και πάσα, αλλά...

Δεν ξέρω ποιος θα κατακτήσει το χρόνου το Μουντιάλ, ξέρω όμως ότι η ομάδα που θα σηκώσει στο τέλος το κατσαρόλι θα πρέπει να έχει 1-2 παίκτες με φοβερές ηγετικές ικανότητες και μεγάλη προσωπικότητα. Αυτό έχει διδάξει η ιστορία. Δεν παίζει μόνο ρόλο να κατέχεις το τόπι, αλλά και να ακτινοβολείς από προσωπικότητα.

Βάλτε κάτω όλα τα τελευταία Μουντιάλ και θα το δείτε καθρέφτη μπροστά σας. Το 1970 η Βραζιλία είχε τον Πελέ και τον Ζέλσον. Το 1974 η Γερμανία είχε Μπεκενμπάουερ και Μπράιτνερ. Το 1978 η Αργεντινή είχε Πασαρέλα και Αρντίλες. Το 1982 η Ιταλία είχε τον Σιρέα και Ταρντέλι. Το 1986 η Αργεντινή είχε τον μεγαλύτερο ηγέτη όλων των εποχών, τον Μαραντόνα. Το 1990 η Γερμανία είχε τον Ματέους και τον Ρουμενίγκε.

Το 1994  η Βραζιλία είχε τον Ρομάριο. Το 1998 η Γαλλία είχε τον Ζιντάν και Λοράν Μπλαν. Το 2002 η Βραζιλία είχε τον Ρονάλντο, τον Ριβάλντο και τον Ροναλντίνιο. Το 2006 η Ιταλία είχε τον Ντελ Πιέρο, τον Καναβάρο και τον Νέστα. Το 2010 η Ισπανία είχε τον Τσάβι και τον Ινιέστα. Το 2014 η Γερμανία είχε τον Λαμ και τον Κρόος.

Τεράστια ιστορία για τον οποιονδήποτε παίκτη, εκτός από καλή μπάλα να είναι και ηγέτης. Πάρτε για παράδειγμα τον Μέσι, που από μπάλα είναι ο πρώτος των πρώτων, αλλά από ηγετικές ικανότητες είναι μακράν πίσω από τον Μαραντόνα, τον Πελέ, τον Ζιντάν και τον Κρόιφ. Για το Μουντιάλ που έρχεται, ψάξτε να βρείτε ποια καλή ομάδα έχει 1-2 παίκτες με τεράστια προσωπικόητα και ποντάρετε πάνω της.

PS. Μια που μιλάμε για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο, έχουμε και ένα δικός μας, χαρακτηριστικό παράδειγμα, που ακούει στο όνομα Φορτούνης. Ωραίο κοντρόλ, ωραία ντρίπλα, ωραία πάσα, αλλά χωρίς καμιά προσωπικότητα. Μαμά κ@@ά... 

P.S.2 Ο Μάνταλος μπορεί να μην ξέρει την μπάλα του Φορτούνη, αλλά έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο.

Εσύ ποιον προτιμάς; Κατέθεσε την άποψή σου στην ψηφοφορία του sportdog.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags