Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωταθλητής και για εξωαγωνιστικούς λόγους ο ΠΑΟΚ - Οι διαιτητές πήγαν με τον δυνατό
| 2017-11-20 23:29:00

Πρωταθλητής και για εξωαγωνιστικούς λόγους ο ΠΑΟΚ - Οι διαιτητές πήγαν με τον δυνατό

του Κωστή Ραπτόπουλου
Πρωταθλητής και για εξωαγωνιστικούς λόγους ο ΠΑΟΚ - Οι διαιτητές πήγαν με τον δυνατό

Αιχμηρός Κωστής Ραπτόπουλος για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να κάνει την πιο αλλόκοτη ενδεκάδα με τους πιο αλλόκοτους ρόλους. Δηλαδή σε αυτό το ματς απαγορεύεται να παίξει δεξί μπακ χαφ ο σκόρερ, ο οποίος είναι στόπερ. Όταν είναι ο Ζησόπουλος υγιής και μπορεί να παίξει με τρία στόπερ μαζί με τον Καρασαλίδη και τον Ρισβάνη. Δεξί μπακ-χαφ να είναι ο Κυβρακίδης και αριστερό ο Κυριακίδης, ο οποίος έχει παίξει τη θέση στον Ηρακλή. Αυτή είναι μία πιο ορθολογική πεντάδα στην άμυνα. Και φυσικά να απελευθερωθεί το καλύτερο εξάρι του πρωταθλήματος που είναι ο Μαντσον.

Ανορθόδοξα στημένος ο Ατρόμητος

Από εκεί και πέρα ο Μπουσουλάτζιτς με τον Βασιλακή δύο χαφ. Και μετά διαλέγεις. Θέλεις να παίξεις με Ούμπιδες-Ντιγκινί, θέλεις να παίξεις με Ούμπιδες-Ντάουνται; Θέλεις να παίξεις με Ντάουντα-Ντιγκινί και τον Ούμπιδες τον πάγκο; Η άμυνά τους ενώ είχε συγκλίσεις ήταν άλλα τι άλλων. Κατέστρεψε το δεξί μπακ-χαφ (Στρούγγης) που ήταν στόπερ. Κατέστρεψε τον Κυριακίδη, κατέστρεψε τον Μαντσόν. Και άφησε αναίτια έξω τον Ζησόπουλο, ο οποίος είναι παιδαράς, σαν Κόναν.

Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ με έναν τέτοιο Ατρόμητο, κόντεψε να ισοφαριστεί όταν ο Κυβρακίδης σούταρε άουτ στο 84'. Δεν έπεισε ο ΠΑΟΚ. Δεν έπεισε ο φορ του (Κουλούρης), δεν έπεισαν οι χαφ του. Ο Ελ Καντουρί για άλλο ένα ματς ήταν ασύλληπτα κακός. Ο Μακ με τα κιλά τα πολλά και ο Τζάλμα Κάμπος το ίδιο. Γενικά ο ΠΑΟΚ νίκησε ένα ελλιπή Ατρόμητο, ο οποίος ήταν ανορθόδοξα στημένος. Όταν ένα τέτοιο μας δεν το καθαρίζεις από το ημίχρονο παρουιάζεις προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ εισπράττε αυτά που θέρισε

Όσον αφορά τη διαιτησία, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι, ότι οι διαιτητές είναι σαν.... Μην... πω και προκαλέσω. Όταν είδαν, ότι η... δύναμη αλλάζει πλευρά, θέλουν να πάνε με τον δυνατό. Το πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ δεν είναι πέναλτι και είναι μία παραδοχή, ότι ο Δικέφαλος εισπράττει αυτά που θέρισε λογικά τόσο καιρό. Είναι αυτονόητο, ότι δεν μπορεί να μην πάρει σφυρίγματα ο ΠΑΟΚ. Είναι αδιανόητο να έχεις ασχοληθεί με τόσες Ενώσεις και να μην πάρει σφυρίγματα. Το αυτονόητο έγινε και ο ΠΑΟΚ πρέπει να θωρακιστεί πλέον στον αγωνιστικό χώρο και εκτός αγωνιστικού χώρου ακόμα περισσότερο, για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Αν με ρωτήσετε αν το πιστεύω, θα σας απαντούσα, ότι το θεωρώ πιθανό. Αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Εξαιτίας αγωνιστικών αλλά και εξωαγωνιστικών καταστάσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags