Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαρίζουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!
| 2017-11-21 14:15:00

Χαρίζουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Χαρίζουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Τι λέει η βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές;

Μπροστά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με 21 πόντους κι ένα λιγότερο, με 20, ο Ολυμπιακός. Για όποιον αντιλαμβάνεται την ποδοσφαιρική αριθμητική, πρόσθεση και αφαίρεση, είναι ήδη τραυματικές οι απώλειες των διεκδικητών του τίτλου. Και, μάλιστα, δεν προήλθαν όλες από τις μεταξύ τους σφαγές. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχασαν κιόλας από 12 βαθμούς, ο πρωταθλητής, με τα χάλια κι αυτός μόνο 13.

Τι, λοιπόν, δείχνει το έργο μέχρι τώρα. Φως φανάρι η δουλειά. Χαρίζουν και φέτος το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Οι αντίπαλοι του. Ο Παναθηναϊκός, που για τους γνωστούς λόγους, είναι εκτός κόλπου και απλά φιλοξενείται χαριστικά στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα που κουβαλάει ασήκωτη Ιστορία, το Νο2 μέγεθος στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, που όμως σήμερα δεν δικαιούται αδειοδότησης, διότι είναι ένα κλικ πριν την πτώχευση.

 

Ο Ολυμπιακός πια δεν πείθει αγωνιστικά σαν ομάδα. Κι όμως τον κρατάνε ζωντανό η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Από την άλλη κοζάρουν την κατάσταση οι Σάββες και Καραπαπάδες και τα δίνουν όλα στο... άλλο παιχνίδι. Στον πρωταθλητισμό ενάντια στην πουτάνα εξυγίανση.

 

Επί του θέματος. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείχνουν το δρόμο για το όγδοο στον Ολυμπιακό. Τον προκαλούν να επιμείνει για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Τι να κάνει ο φουκαράς ο Ολυμπιακός, δεν τον αφήνουν να ξαποστάσει 1-2 χρόνια και να επανέλθει δριμύτερος. Έτσι πρέπει να συμβαίνει. Προς το συμφέρον του Ολυμπιακού είναι να κατεβάσει τον διακόπτη, να θεωρήσει ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και να ξαναγεμίσει μπαταρίες για το επόμενο φεγγάρι κυριαρχίας.Όχι!  

Οι δύο δικέφαλοι στα ίσα, πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται, γουστάρουν τον Ολυμπιακό παρέα στην κούρσα. Ένας ΠΑΟΚ που το πάει κουτσά-στραβά. Και δεν το χει σε τίποτα να μείνει από γκάζια. Δεν είναι και η πρώτη φορά. Ένας ΠΑΟΚ περίπου στο ύφος Πανιωνίου, που σε τρία ματς πήρε ένα πόντο κι έμεινε πίσω. Καθόλου απίθανο να συμβεί αύριο το ίδιο και στον Ατρόμητο, που όπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενα χιλιόμετρα αληθινού πρωταθλητισμού.

Η ΑΕΚ. Ομάδα που δεν τρομάζει τον αντίπαλο. Που δεν βγαίνει στο γήπεδο για να πάρει αποτέλεσμα. Αν της βγει το ματς, καλώς. Η σφραγίδα Μπάγεβιτς παραμένει ακόμα στη ούγια. Τότε, όμως, η ομάδα είχε παίκτες με βάρος, με βάθος.

Αυτά προς το παρόν. Τι λέει η ζυγαριά πριν τις 19 αγωνιστικές.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έγινε το πρώτο βήμα για τη δικαίωση του Μαρινάκη, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags