Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος απείλησε τον Θόδωρο Θεοδωρίδη
| 2017-11-22 11:10:00

Ποιος απείλησε τον Θόδωρο Θεοδωρίδη

Sportdog Team
Ποιος απείλησε τον Θόδωρο Θεοδωρίδη

Άρρωστος γάβρος ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, το αριστοκρατόπαιδο Θεόδωρος, ο οποίος πλέον είναι στα μέσα και στα έξω του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αξιοσέβαστο άτομο.

Το πρώτο ''εργαλείο'' της UEFA και με επαφές σε υπόγειες διαδρομές με την FIFA του «μαφιόζου» Τζάνι Ινφαντίνο, του αποκαλούμενου και insider.

Άρρωστος γάβρος από κούνια ο 52χρονος Τεό, όμως πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα σπουδαγμένος και πτυχιούχος στην επιστήμη της διπλωματίας. Ο παίκτης στο είδος. Θέλει να τα έχει καλά μ' όλους. Και η ''αχίλλειος πτέρνα'' του είναι ο φόβος μην του κάνουν... κριτική.

Αυτή είναι η αγωνία του Τεοντόρ. Μην τον κατηγορήσουν δημόσια ότι δεν είναι σωστός. Ότι δεν πολιτεύεται straight, αλλά παλαντζάρει όπου φυσάει ο άνεμος.

Με την ευκαιρία. Αποκαλύπτω ότι ο πρώτος που του βγήκε χοντρά του Τεοντόρ και του αγρίεψε για τα καλά από Ελλάδα μεριά ήταν ο Αλαφούζος. Πριν τρία χρόνια. Τρόμαξαν τα τηλεφωνικά καλώδια από τα λόγια του «πρώην» πρόεδρου του Παναθηναϊκού.

Επί του θέματος. Ξαφνικά(;) συνέβη το ακατανόητο. Η εφημερίδα «Γαύρος», που περισσότερο από κάθε άλλη εκφράζει την γραμμή της ΠΑΕ του Μαρινάκη, κρέμασε στα μανταλάκια τον αξιωματούχο της UEFA, τον Τεό, τον γιο του αντιπροέδρου. Για το πέτσινο πέναλτυ στον ΠΑΟΚ. Για την ποινή - χάδι στην ΑΕΚ. Για την απόφαση της ΕΠΟ να φύγει η εθνική από το Καραϊσκάκη.

Δεν το κρύβουν στον Ολυμπιακό. Ότι κάποιος μεγαλομέτοχος «απείλησε» τον Θεοδωρίδη. Τον γάβρο Θεόδωρο, ο οποίος όμως για την «ομορφιά» του ποδοσφαίρου, για την «αξιοπιστία» του πρωταθλήματος, έχει δώσει, λένε, γραμμή στον αρχιδιαιτητή Περέϊρα. Ε, να το πάρει και κάποια άλλη ομάδα, όχι κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός.

Χάνει λεφτά ο Μαρινάκης με το ''αντίο'' της εθνικής από το Καραϊσκάκη, διάβασε apodytiriakias.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags