Facebook Pixel Sportdog.gr | 8 αντικείμενα που θα ήταν πιο χρήσιμα από τον Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-22 16:45:00

8 αντικείμενα που θα ήταν πιο χρήσιμα από τον Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
8 αντικείμενα που θα ήταν πιο χρήσιμα από τον Κλοπ για τον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Ο Τιμολέων Κουκούτσης ανέλυσε την κατάσταση της ιστορικής ομάδας και βρήκε λύσεις που λίγοι θα τολμούσαν να σκεφτούν.

Τα έχουμε πει. Όποιος εμπιστεύεται την Λίβερπουλ στοιχηματικά, έχει μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως ανήκει στους -δυστυχείς- fans της ομάδας, δεν υπάρχει κάποια λύση εύκαιρη γι' αυτόν, πέρα από το να υπομείνει όλα αυτά που βλέπει.

Ο πολυδιαφημισμένος Γιούργκεν Κλοπ δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ούτε αυτός, ούτε η αμυντική γραμμή (ή καλύτερα η αμυντική λειτουργία) της ομάδας στις αυξημένες απαιτήσεις. Δεν κάνει, δεν το έχει.

Το θεώρησα καθήκον μου να σας παρουσιάσω 8 πράγματα που ίσως θα έκαναν πιο υποφερτή την κατάσταση στον πάγκο της Λίβερπουλ.

1. Χριστογεννιάτικο δέντρο. Αναμένεται να δώσει χαρά στους αναπληρωματικούς τουλάχιστον, να μπουν σε εορταστικό κλίμα και να ξεφύγουν από αυτά που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά τους.

2. Μηχανή ποπ κορν. Και ποιος δεν θα ήθελε να μασουλάει κάτι όσο βλέπει κωμωδία; Οι φίλοι του σινεμά ιδιαίτερα θα το εκτιμήσουν τα μάλα.

3. Βαρέλι μπύρας με βρυσάκι. Αγγλική ομάδα, απαράδεκτο να λείπει κάτι τέτοιο από τον πάγκο της. Ειδικά από τη στιγμή που το αλκοόλ μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα (δεν υιοθετώ, γνώμη άλλων είναι).

4. Χημικές τουαλέτες. Πιο γρήγορη ανακούφιση αναγκών των παικτών. Πού να τρέχεις ως τα αποδυτήρια ή τουλάχιστον ως την φυσούνα; (Γιώργος Καραγκούνης likes this)

5. 60άρα τηλεόραση. Ο πάγκος θα έβλεπε κάποιο άλλο παιχνίδι, ώστε όταν έρθει η στιγμή να μπει κάποιος μέσα, να μπει με καλύτερη ψυχολογία και να μην ξέρει τι έχει συμβεί έως εκείνη τη στιγμή. Πολύ καλή πρόταση και είμαι υπερήφανος γι' αυτή.

6. Crash Dummy. Δεν θα βοηθήσει σε κάτι, μόνο στο να μην υπάρχει ο Κλοπ στον πάγκο. Ίσως θα ήταν και καλύτερο από κάποιους στην άμυνα, δεν ξέρω, θα δείξει.

7. Τείχος προπόνησης. Κι αυτό καμία χρησιμότητα, ίσως μόνο να μην βλέπουν οι παγκίτες αυτά που συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

8. Σανίδες του σερφ. Μυρωδιά καλοκαιριού, ίσως ευκαιρία και για έναν ύπνο πίσω από αυτές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags