Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανίκανη να νικήσει η ΑΕΚ - Ομαδίτσα για λύπηση η Ριέκα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-24 10:20:00

Ανίκανη να νικήσει η ΑΕΚ - Ομαδίτσα για λύπηση η Ριέκα!

Sportdog Team
Ανίκανη να νικήσει η ΑΕΚ - Ομαδίτσα για λύπηση η Ριέκα!

Αδιανόητο. Απ' αυτά που δεν περνάνε στα ψιλά των εφημερίδων.

Κάποιος βγαίνει έξω από το σπίτι του ξεβράκωτος, εντελώς τσίτσιδος, με καιρό κάτω του μηδενός. Και πριν κοκαλώσει από το κρύο ο τύπος... αντιλήφθηκε τη γύμνια του και επέστρεψε σπίτι του να ντυθεί σαν άνθρωπος. Λοιπόν; Αξίζει γι' αυτόν να πέσει πανηγύρι και ζήτω και μπράβο του, επειδή απέφυγε την πνευμονία;

ΓΕΓΟΝΟΣ Νο1. Μια γυμνή ομάδα εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, και στο πρώτο ημίχρονο γλύτωσε την κατάψυξη. Μια συντριβή, τουλάχιστον. Αντί να χάνει 4-0, καθάρισε με ήττα 2-1. Γεγονός.

ΓΕΓΟΝΟΣ Νο2. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι δεν υπάρχει αντίπαλος. Η ΑΕΚ είναι αυτή τη φορά μόνον στο γήπεδο. Η Ριέκα εξαφανίστηκε. Αυτά γίνονται μόνον στο ποδόσφαιρο, όπου πάντα είναι βαλς για δύο. Που σημαίνει ότι με την ανυπαρξία του ενός, φαίνεται ο άλλος. Γεγονός.

ΓΕΓΟΝΟΣ Νο3. Τρία παιχνίδια έδωσε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και δεν κέρδισε. Γιατί; Επειδή είναι ανίκανη να νικήσει. Τόσο απλά. Επειδή στην έδρα της δεν μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο δράσης. Επειδή χάνει λάδια όταν είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει την νίκη. Γεγονός.

ΓΕΓΟΝΟΣ Νο4. Η καλύτερη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν με την Μίλαν. Επειδή κόντρα σε ανώτερη ομάδα βρέθηκε στα νερά της. Είχε όλες τις δικαιολογίες να προσέχει την άμυνα. Με Αούστρια και Ριέκα, που η ΑΕΚ ήθελε νίκη, άρπαξε από δύο τεμάχια κι έφαγε ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Γεγονός.

ΓΕΓΟΝΟΣ Νο5. Η Ριέκα είναι ομαδίτσα. Για λύπηση. Κυρίως, όμως, βαρεμένη από το σύνδρομο της σχολής των πλάβι. Εύθραυστη. Ευαίσθητη. Με μέταλλο χαρτοπετσέτας. Ικανή για το χειρότερο. Όσο αξίζει συγχαρητηρίων για α' ημίχρονο, επειδή βρήκε αντίπαλο ξυλιασμένο από το κρύο, άλλο τόσο αξίζει συγχαρητήρια η ΑΕΚ στο τούμπα έργο του β' ημιχρόνου.

Το απίθανο του σπήκερ στο ΑΕΚ-Ριέκα 2-2, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags