Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το παιχνίδι με Πανιώνιο στο μικροσκόπιο του Ραπτόπουλου!
| 2017-11-27 09:30:00

Αυτός μαζί με τον Σαββίδη διέλυσαν τους πανάκριβους χαφ του ΠΑΟΚ - Ποιος Βιεϊρίνια;

του Κωστή Ραπτόπουλου
Αυτός μαζί με τον Σαββίδη διέλυσαν τους πανάκριβους χαφ του ΠΑΟΚ - Ποιος Βιεϊρίνια;

Ο πλατυπόδης σέντερ φορ και ο αληθινός MVP.

Ένα ματς με έναν Πανιώνιο που θελημένα ή μη, λέει στον ΠΑΟΚ «έλα να με κερδίσεις». Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με ένα τύπο που μπαίνει σε ένα μπαρ, του λέει η μπαργούμαν «έλα σπίτι», τον πάει με το αμάξι της, του αγοράζει προφυλακτικά, γδύνεται, τον γδύνει μόνη της και αυτός πάει στην τουαλέτα. Εκεί αυνανίζεται δύο φορές και μετά δεν έχει στήση, για να κάνει έρωτα στην μπαργούμαν.

Αυτός ήταν ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ένας Κόρμπος και ένας Σαββίδης διέλυσαν τα εκατομμύρια των χαφ του ΠΑΟΚ στο κέντρο.

Όσο για τον άλλο, τον Τάκη τον Χαλά, τον νάνο του ελληνικού κινηματόγραφου, δηλαδή τον Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ έφαγε και τα δύο γκολ από την πλευρά του,αφού σήμερα ο Λουτσέσκου τον έβαλε αριστερό μπακ. Ξεκινά τον πλατυπόδη τον Κουλούρη για σέντερ φορ. Αυτός με τη φτέρνα την πλατιά είναι για να πατάει μούστο στο βαρέλι. Εδώ και τρεις μήνες, ο Mvp του ΠΑΟΚ είναι ο Μάτος.

Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ όμως βγάζουν Mvp τον ατροφικό Βιεϊρίνια. Τον Ζαμπράνο τον πέταξαν εκτός αποστολής και έβαλαν τον θειούλη, τον Κρέσπο. Αν πιάσει μία σκωληκοειδίτιδα τον Μάτος, ο ΠΑΟΚ θα πάει να παίξει μετά μπαράζ, για το ποιος θα βγει έβδομος ή όγδοος με τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη.

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 ξεκινώ το "Λαϊκό Δικαστήριο" στο μπαρ "Μαρμίττα", στην οδό Ανατολικής Θράκης 10, το οποίο είναι 100 μέτρα από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Η ετυμηγορία είναι στα χέρια του κόσμου. Σας περιμένουμε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags