Facebook Pixel Sportdog.gr | Του Ουζουνίδη το μυθιστόρημα της... σπάτουλας
| 2017-12-03 10:22:00

Του Ουζουνίδη το μυθιστόρημα της... σπάτουλας

Sportdog Team
Του Ουζουνίδη το μυθιστόρημα της... σπάτουλας

Τέτοια απαξίωση του Παναθηναϊκού δεν έχει ξαναγίνει.

Με δράστες φιλοπαναθηναϊκούς δημοσιογράφους. Επαγγελματίες που το καθημερινό αντικείμενο της δουλειάς τους είναι το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Τι κάνουν; Το γλείψιμο του αιώνα.

Μέγας ο Ουζουνίδης. Θεός ο Ουζουνίδης. Γίγαντας ο Ουζουνίδης. Βράχος, αυτός και κανένας άλλος δεν κρατάει σήμερα την ομάδα. Αν δεν ήταν αυτός, ο κολοσσός Ουζουνίδης, όλοι θα κλαίγαμε. Αυτά γράφουν. Κάθε μέρα.

 

Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός, λοιπόν. Η Ιστορία του, ο κόσμος του, οι επώνυμοι και μεγαλόσχημοι του. Είναι ασήμαντο το μέγεθος Παναθηναϊκός, ό,τι νοείται Παναθηναϊκός, ό,τι μπορεί να αντισταθεί στην πτώση του τεράστιου και λαοπρόβλητου Παναθηναϊκού. Μοναδικό θεμέλιο που απέμεινε είναι η παρουσία του Ουζουνίδη.

 

Αυτό λέγεται ξεβράκωμα. Του Παναθηναϊκού απομυθοποίηση λέγεται. Να μην εκθειάζουν απλά τα προπονητικά προσόντα του Ουζουνίδη, αλλά να υποκλίνονται για το μεγαλείο ψυχής του. Γιατί υποκαθιστά διοίκηση, μετόχους, οργανωμένους, τους πάντες.

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια σπάτουλα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Όχι! Είπαμε, δεν παίζει κανένας Παναθηναϊκός. Το δράμα το βιώνει ο Ουζουνίδης, ο οποίος έχει μείνει μόνος. Αυτά γράφουν. Λες και αύριο θα 'χουν μερίδιο αν ανέβει το κασέ του Ουζουνίδη.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Στον Παναθηναϊκό βρήκαν λεφτά, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags