Facebook Pixel Sportdog.gr | Αμάν, πια, με τους Βαρδινογιάννηδες!
| 2017-12-05 10:20:00

Αμάν, πια, με τους Βαρδινογιάννηδες!

Sportdog Team
Αμάν, πια, με τους Βαρδινογιάννηδες!

Πλακώθηκαν για τους Βαρδινογιάννηδες στην εξέδρα της Λεωφόρου.

Κάποιοι σαλταρισμένοι οπαδοί δεν την... ξεχνάνε την οικογένεια. Ρε, μπας και την έχουν... νοσταλγήσει και δεν τους καλοβγαίνει να το παραδεχθούν;

Πρώτα ξεκίνησε το έργο με τα μπινελίκια σε βάρος των Βαρδινογιάννηδων. Δικαιολογημένα. Για το μεγάλο κακό που αυτοί έκαναν στην ομάδα. Που έβαζαν του κόσμου τα λεφτά. Που δεν άφηναν κανένα απλήρωτο. Που πουλούσαν παιχνίδια. Που ξεπουλούσαν ποδοσφαιριστές. Που ξεφτύλιζαν τον σύλλογο. Που πλήρωναν την ίδια νύχτα το ΟΑΚΑ, όποτε έπαιζε εκεί η ομάδα.

Τέλος πάντων, αυτό το κόλπο να... θυμούνται την οικογένεια που κολλάει; Και να βρίζουν τον Αλαφούζο όχι τόσο γιατί απότυχε, αλλά διότι είναι δήθεν μπροστινός των Βαρδινογιάννηδων. Έστω ότι αυτό συμβαίνει. Έστω ότι μετά από έγκριση  τους ανέλαβε το 2012 ο Αλαφούζος. Έστω. Έπρεπε να ρωτηθούν οι χουλιγκάνοι, όσοι χαρτζηλικώνονται κι όσοι είναι εκτός λίστας;

Να δώσουν την ευλογία τους στον επενδυτή, χθες, σήμερα, οι οργανωμένοι, οι εκτός τάγματος, και οι σκόρπιοι χούλιγκαν. Έτσι πάει; Ο χύμα λαός να συμφωνήσει για τους απατεώνες Σλοβένους αδελφούς, για τον άλλον που στην Αστόρια της Νέας Υόρκης έκλεψε τον άγιο Δημητράκη. Και τον Τσάκα που, να μην ξεχνιόμαστε, είχε δείξει  το τσεκ σ' αυτόν που το... είδε. Το τσεκ που είχε δει με τα μάτια του.

Λοιπόν. Γιατί αυτή η μανία με τους Βαρδινογιάννηδες; Οι οποίοι, βέβαια, αν ποτέ επανέλθουν, η δουλειά θα προκύψει όταν εκείνοι θα το αποφασίσουν και χωρίς να περιμένουν το οκέυ της χουλιγκάνικης γερουσίας.

Γιατί ήθελαν για τρίτη φορά να διώξουν τον Ουζουνίδη από τον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags