Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλλο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, άλλο… της Καλαμαριάς – Ας μιλάει ο Μολίνς καλύτερα!
| 2017-12-06 19:05:00

Άλλο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, άλλο… της Καλαμαριάς – Ας μιλάει ο Μολίνς καλύτερα!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Άλλο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, άλλο… της Καλαμαριάς – Ας μιλάει ο Μολίνς καλύτερα!

Το «οφσάιντ» του Κωνσταντίνου και η ησυχία για την επόμενη μέρα.

Με τον Παναθηναϊκό ακυβέρνητο και αντιμέτωπο καθημερινά με δεκάδες προβλήματα, ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον σύλλογο αυτή την εποχή, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, είναι ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου, είναι το Νο1 στην διοίκηση και πρέπει να συμπεριφέρεται ως το Νο1 του Παναθηναϊκού. Τόσο απέναντι στους παίκτες όσο και απέναντι στους αντιπάλους.

Ο Κωνσταντίνου λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης, σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί! Συνέχισε και έκανε ανάλυση των τριών «μεγάλων» (!!!) ΑΕΚ – Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, το ρόστερ των οποίων χαρακτήρισε ως το καλύτερο και πρόσθεσε πως το πρωτάθλημα θα το πάρει φέτος ο πιο τυχερός από τους τρεις!

Ο πρόεδρος δηλαδή του Παναθηναϊκού, ο Νο1 αυτή τη στιγμή στο Τριφύλλι, σε μία εποχή που οι φίλαθλοι ψάχνουν οτιδήποτε για να «πάρουν δύναμη» και να στηρίξουν την ομάδα τους, τους λέει ανοιχτά ότι έχουμε… μικρύνει και ότι απλά βλέπουμε τους άλλους να παλεύουν για τον τίτλο. Ένα πρωτάθλημα, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις παικτών και Ουζουνίδη, μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές (πριν τον Ατρόμητο) διεκδικούσε και ο Παναθηναϊκός.

Η ανάλυσή του Κωνσταντίνου προφανώς και ήταν σωστή. Ο Παναθηναϊκός των τόσων προβλημάτων, δεν γίνεται να χτυπήσει τώρα πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν είναι ούτε παλαίμαχος ούτε πρόεδρος της… Καλαμαριάς (ας με συγχωρήσουν οι Πόντιοι, τυχαίο το παράδειγμα) για να κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Και αν δεν μπορεί να το καταλάβει ή να το σκεφτεί, ας πάρει παράδειγμα από τα όσα είπε ο Γκιγιέρμο Μολίνς μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπου χαρακτήρισε «ντροπή» το αποτέλεσμα και έδειξε… να νιώθει πως παίζει σε μία μεγάλη ομάδα, που απλά έχει χάσει τον δρόμο της. Όχι σε μία ομάδα που απλά παλεύει για να ζήσει, ακόμα και αν ισχύει αυτό, τη δεδομένη στιγμή!

Το πιο ανησυχητικό βέβαια για τον Παναθηναϊκό, δεν είναι οι ατυχείς δηλώσεις του Κωνσταντίνου, που δεν αρμόζουν στον πρόεδρο των Πρασίνων, αλλά η απόλυτη ησυχία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα. Πλέον δεν υπάρχει κανέναν σοβαρό σενάριο για την επόμενη μέρα ούτε καν γίνονται σκέψεις ή συζητήσεις για το πώς θα βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Το πιο αισιόδοξο σενάριο αφορά την εύρεση πόρων για να βγει η χρονιά…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags