Facebook Pixel Πράκτορες ΠΡΟ-ΠΟ οπαδοί Ολυμπιακού να φύγουν από τον ΟΠΑΠ - Sportdog.gr
| 2017-12-09 10:40:00

Πράκτορες ΠΡΟ-ΠΟ οπαδοί Ολυμπιακού να φύγουν από τον ΟΠΑΠ!

Sportdog Team
Πράκτορες ΠΡΟ-ΠΟ οπαδοί Ολυμπιακού να φύγουν από τον ΟΠΑΠ!

Παραμύθι φούρναρης ολυμπιακάρα ο Κόκκαλης.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Ποιος το λέει αυτό; Η ίδια η Ιστορία. Γι' αυτό οι οπαδοί της προηγούμενης γενιάς  είναι ευγνώμονες στον κάποτε Νο1 Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία. Επειδή ανέλαβε την ομάδα με προσωπικό οικονομικό κόστος και την γλύτωσε από την καταστροφή αλλά και τη ντροπή! Από τη λαίλαπα Κοσκωτά, για να μη ξεχνιόμαστε. Από τις αμαρτίες που κληρονόμησε η ΠΑΕ μετά τη δραπέτευση στο εξωτερικό του απατεώνα Γιώργου Κοσκωτά. Όλα τα βάρη τα ανέλαβε αυτός, ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Και μ' αυτόν αφεντικό, τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός πήρε 12 πρωταθλήματα σε 14 χρόνια. Και έφτιαξε για πάρτη του Ολυμπιακού γήπεδο ζηλευτό και προπονητικά κέντρα. Και έφερε φιρμάτους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν ένα-δύο κλικ το brandname «Ολυμπιακός». Πράγματα που δεν έχουν δει ακόμα οι «εχθροί» του Ολυμπιακού.

Επί εποχής Μαρινάκη, για κάποιους και πολύ να 'ούμε γάβρους, ο Κόκκαλης είναι «προδότης». Παραμύθι φούρναρης ολυμπιακάρα. Έχει συμμαχήσει με τους εχθρούς του Βαγγέλη, που κτυπάνε τον Ολυμπιακό. Αύριο, βέβαιο είναι αυτό, το κόμμα, ένα είναι το αληθινό κόμμα στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, θα «αποκαταστάσει» την προσφορά του Κόκκαλη. Σήμερα, όμως, είναι στιγματισμένος. Όπως οι ρουφιάνοι της ασφάλειας.

Συμβαίνει στα κομουνιστικά κόμματα. Επί Ζαχαριάδη γραμματέα π.χ.το ένα είναι το κόμμα του λαού, το ΚΚΕ, αποφασίζει ότι ο Βελουχιώτης είναι προδότης του λαού, συνεργάτης του εχθρού. Και μετά επί Παπαρήγα αναγνωρίζεται ο αγώνας του αρχηγού του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη.

Ποια είναι η κατηγορία ενάντια στον Κόκκαλη από την ορθοδοξία της Ιδέας του Ολυμπιακούς; Υπέγραψε εμπορική συμφωνία η intracom με τον ΟΠΑΠ του ''μικρομετόχου Μελισσανίδη''. Το αίσχος του Κόκκαλη. Σε μία εποχή, μάλιστα,  που κλιμακώνεται ο βρώμικος πόλεμος ενάντια στον Μαρινάκη.

Πάνω απ' όλα η προστασία του Ολυμπιακού. Και ο στόχος να κατακτηθεί πάλι το πρωτάθλημα. Μην το πάρουν οι εχθροί. Γι' αυτό, ίσως δοθεί γραμμή στον λαό. Όλοι οι πράκτορες ΠΡΟ-ΠΟ που είναι γάβροι να ξεκόψουν από τον ΟΠΑΠ, που τον στηρίζει ο προδότης Κόκκαλης. Κανένας γάβρος να μην πατήσει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, με τον οποίο συνεργάζονται οι επιχειρήσεις του Ιούδα, του δωσίλογου Κόκκαλη.

Ποιος μεσολάβησε σε Κόκκαλη- Μαρινάκη στην αγοραπωλησία Ολυμπιακού, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags