Facebook Pixel Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό, μπορούσε και 2-0 ο ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2017-12-11 09:45:00

Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό, να σταματήσουν στο 2-0!

Sportdog Team
Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό, να σταματήσουν στο 2-0!

Ανέντιμη νίκη είναι να κερδίσεις με πιασμένο το κοράκι.

Δεν τον λυπήθηκε ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Ένα φάντασμα ομάδας. Τι έπρεπε να γίνει, δηλαδή; Να μην κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ μία νίκη από την όποια θα απουσίαζε η λεβεντιά. Αυτό έπρεπε να γίνει. Όχι, ρε, και τέσσερα γκολ, αυτό το 4-0 σε αντίπαλο που δεν υπάρχει στο γήπεδο. Κανένας σεβασμός στον μεγάλο Παναθηναϊκό. Κανένας αυτοσεβασμός και στη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι ντροπή μία ομάδα να βάλει όσα γκολ μπορεί. Δεν είναι ξεφτύλα μία ομάδα να φάει και τέσσερα και οκτώ γκολ. Όχι, όμως, όταν το ματς είναι άνισο.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σήμερα απλά μία αδύναμη αγωνιστικά ομάδα. Είναι μία ομάδα που τυπικά συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Καμία αυτοσυγκέντρωση οι παίκτες του.

Είναι επαγγελματίες βουτηγμένοι στο πρόβλημα. Στο προσωπικό, στο οικονομικό και κατ΄επέκτασιν οικογενειακό τους πρόβλημα, επειδή βρίσκονται σε μία εταιρεία που έχει φαληρίσει.

Πριν 47 χρόνια η Τσέλσυ έπαιξε με την Ζένες Ες, στο Λουξεμβούργο και κέρδισε 16-0. Ο βρετανικός τύπος τα έχωσε στη λοντρέζικη ομάδα που βρήκαν μία ερασιτεχνική ομαδούλα και την σακάτεψαν στα γκολ. «Ντροπή της Τσέλσυ!» έγραψαν. Στο επαναληπτικό ματς, στο Λονδίνο, η αγγλική ομάδα κέρδισε μόνον 4-0.

Ανέντιμη νίκη είναι να κερδίσεις με πιασμένο το κοράκι. Με πιασμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Άλλη η περίπτωση του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα. Απέναντι σ' ένα πτώμα κατάφερε αναξιοπρεπή τουλάχιστον νίκη 4-0 ο ΠΑΟΚ. Σε βάρος ενός διαλυμένου ψυχολογικά και υπαρξιακά Παναθηναϊκού. Έκανε τη δουλειά του ο ΠΑΟΚ και με ένα 2-0.

Γιατί δεν υπάρχει σωτηρία στον Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags