Facebook Pixel Πανηγυρίζουν ακόμα το 4-0 με τον Παναθηναϊκό αλλά ο ΠΑΟΚ είναι... επικίνδυνος! - Sportdog.gr
| 2017-12-16 10:55:00

Πανηγυρίζουν ακόμα το 4-0 με τον «πεθαμένο» αλλά ο ΠΑΟΚ είναι... επικίνδυνος!

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν ακόμα το 4-0 με τον «πεθαμένο» αλλά ο ΠΑΟΚ είναι... επικίνδυνος!

Για όσους βλέπουν μπάλα και δεν τυφλώνονται από το αποτέλεσμα. 

Το δύσκολο για τον ΠΑΟΚ είναι το αποψινό ματσάκι με τον Πλατανιά. Το εύκολο ήταν με τον Παναθηναϊκό της προηγούμενης αγωνιστικής που ακόμα πανηγυρίζουν στη Θεσσαλονίκη το 4-0 στον πεθαμένο. Ποιος Παναθηναϊκός; Δεν ήταν αντίπαλος!

Για τον ΠΑΟΚ ο αντίπαλος, μάλλον το παιχνίδι αγκάθι είναι αυτό με τον ουραγό Πλατανιά, που μετά από έξι χρόνια στο μεγάλο πρωτάθλημα μοιάζει το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Πέρυσι ο Πλατανιάς στην καριέρα του πήρε την καλύτερη θέση, την , φέτος έχει βάλει γκάζια με την όπισθεν. Θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ προερχόμενος από εννέα (αριθμός 9) σερί ήττες, μέσα στις οποίες οι τέσσερις συνεχείς ήττες στα Περιβόλια(!).

Κανονικά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσει τραίνο από τον Πλατανιά, μια ομάδα χωρίς ηθικό που έχει κολλήσει στο μηδέν. Πήρε «2» στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, αλλά στην συνέχεια δεν ήξερε άλλο αποτέλεσμα από την ήττα. Τον κόντυναν οι τριάρες στην έδρα του από Παναιτωλικό, Αστέρα και Ατρόμητο.

Αφού, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το «2». Μπετόν. Θα 'ναι και πολύ γραφικό με τα λόγια ο ΠΑΟΚ να κυνηγάει το κατσαρόλι και να κάνει γκέλα με μια ομάδα αγωνιστικά προβληματική. Σχεδόν τελειωμένη. 

Μήπως τον πιάσει πάλι ο πυρετός εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ, όπως το συνηθίζει. Και πέσουν πάλι τα σούξου μούξου μανταλάκια οι δικαιολογίες. Ενώ ο κόσμος της ομάδας περιμένει οι παίκτες να παίρνουν δύναμη και από την πορδή τους. Ένα διπλό εύκολο και πανηγυρικό, αλά Ξάνθη.

Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ να στραμπουλήξει στην περπατησιά του. Έδειξε αδυναμίες στο 4-0 με τον Παναθηναϊκό; Για όσους βλέπουν μπάλα και δεν τυφλώνονται από το αποτέλεσμα. Αυτό το 4-0 έγινε με δύο απολύτως προσωπικές ενέργειες του Πέλκα και στη συνέχεια ο 3-0 με πέναλτυ.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ στο... μέγα ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό είχε πάρει φόρα, όμως με κυάλια φαινόταν ότι φοβόταν μήπως γλυστρήσει. Ευτυχώς γι' αυτόν που του ήρθαν όλα δεξιά. 

Ξενερώνει ο Σύριζα τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags