Facebook Pixel Sportdog.gr | Η ντροπή του ΠΑΟ και τα παλικάρια που δεν μπορούν – Κι όμως, υπάρχει ακόμα μέλλον!
| 2017-12-17 22:59:00

Η ντροπή του ΠΑΟ και τα παλικάρια που δεν μπορούν – Κι όμως, υπάρχει ακόμα μέλλον!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Η ντροπή του ΠΑΟ και τα παλικάρια που δεν μπορούν – Κι όμως, υπάρχει ακόμα μέλλον!

Οι αλλαγές που ξεχάστηκαν και τα καλά νέα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, στο τελευταίο του για το πρωτάθλημα στην δύσκολη χρονιά του 2017. Οι Πράσινοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο 45λεπτο και έκαναν τους φιλάθλους τους να τρίβουν τα μάτια τους με όσα έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη το ακριβώς ανάποδο. Έτριβαν τα μάτια τους ψάχνοντας να βρουν έναν διασωθέντα!

Το Τριφύλλι παρά τα προβλήματα και τις σημαντικές απουσίες, μπήκε στα Πηγάδια με τους Πίσπα-Άλτμαν στην κορυφή της επίθεσης να ταλαιπωρούν την αντίπαλη άμυνα και τους Χουλτ – Κουλιμπαλί – Βιγιαφάνιες να δημιουργούν συνεχώς φάσεις και κινδύνους. Οι Πράσινοι έβαλαν ένα γκολ και έχασαν τουλάχιστον ακόμα τέσσερις ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι. Δεν το έκαναν και στο δεύτερο εμφάνισαν τα κλασικά συμπτώματα, που παρουσιάζουν από την αρχή της σεζόν εκτός έδρας. Αυτή την φορά όμως το… παράκαναν. Εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και όπως ήταν λογικό, η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει, χωρίς να έχει πολλές φάσεις.

Η μετάλλαξη όμως του Παναθηναϊκού μετά την ανάπαυλα ήταν απίστευτη. Από την απόλυτη κυριαρχία στην εξαφάνιση! Δεν γίνεται να φταίει μόνο η κούραση και η κακή φυσική κατάσταση. Ο Ουζουνίδης φώναζε στους παίκτες του να μην κλείνουν τις γραμμές, όμως έβλεπε ότι από το 45’ δεν… τραβούσε ο Παναθηναϊκός και τελικά έκανε την πρώτη αλλαγή του μετά το γκολ της ισοφάρισης, ενώ έριξε επιθετικό (έστω και τον μικρό Κουντουριώτη) στο 91’!

Έτσι λοιπόν, παρέμειναν χωρίς διπλό σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο, κάτι που έχουν «πετύχει» μόνο ο Απόλλωνας και η Κέρκυρα και φυσικά αποτελεί επίδοση ντροπή. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει αμέτρητα προβλήματα, για τα οποί δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο Ουζουνίδης, όμως το γεγονός ότι δεν έχει νίκη μακριά από τη Λεωφόρο, είναι που χρεώνεται σε παίκτες και προπονητή.

Πάντως, οι δηλώσεις του Ουζουνίδη μετά το φινάλε του ματς, σίγουρα αποτελούν μία θετική εξέλιξη. Ο Μαρίνος μίλησε ξεκάθαρα για αποχωρήσεις, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά αφού είναι πλέον φανερό πως υπάρχουν παίκτες που δεν θέλει να βλέπει μπροστά του, αλλά και για μεταγραφές. Επίσης, αναφέρθηκε στους μικρούς, που θα χρειαστεί στην δύσκολη συνέχεια.

Οι Πίσπας και Κουντουριώτης πάντως που έπαιξαν στην Ξάνθη, έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον. Ειδικά ο πρώτος, που αγωνίστηκε ως βασικός, αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι μπορούν και πρέπει να στηριχθούν στα δικά τους παιδιά. Αυτοί είναι το μέλλον και είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνει κοντά στον Παναθηναϊκό ο κόσμος του, ακόμα και αν έρθουν στραπάτσα μέχρι το τέλος της σεζόν.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags