Facebook Pixel Η απάντηση του Γιώργου Γεωργίου στον Κουτρουμπή - Sportdog.gr
| 2017-12-20 14:45:00

Γιωργάκη μου, το τι είσαι μέσα στο γήπεδο δεν το λέω εγώ, το λένε 10 εκατομμύρια Έλληνες

Sportdog Team
Γιωργάκη μου, το τι είσαι μέσα στο γήπεδο δεν το λέω εγώ, το λένε 10 εκατομμύρια Έλληνες

Εγώ δεν παρεξηγούμαι γιατί πράγματι είμαι φαφούτης.

«Βάλε πρώτα δόντια και μετά να βάζεις το όνομά μου στο στόμα σου». Αυτή τη δήλωση έκανε χθες ο Γιώργος Κουτρουμπής και προφανώς απευθυνόταν σε εμένα. Ο λόγος; Επειδή μετά την τεσσάρα που έφαγε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ, ο Ουζουνίδης αποφάσισε να τον διώξει από την ομάδα και κάποια sites, αλλά και κάποιοι στα ραδιόφωνα, σχολίασαν έντονα την εμφάνισή του στην Τούμπα.

Βγήκα, λοιπόν, εγώ στο Sportdog και στον Real Fm και είπα ότι για να ντριμπλάρει κάποιος σαν χαρούπι τον Κουτρουμπή μέσα στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να είναι... κάπως. Με αυτό που είπα και έγραψα ήθελα να τον αθωώσω από τις κακόβουλες φήμες που είπαν γι' αυτόν, για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όμως, αυτός, παρεξηγήθηκε χοντρά. Και του λέω: Γιωργάκη μου, γιατί να παρεξηγηθείς και να γράψεις αυτά που έγραψες εναντίον μου; Εγώ δεν παρεξηγούμαι γιατί πράγματι είμαι φαφούτης. Εσύ που... έχεις σχέση με το τόπι, γιατί να παρεξηγηθείς; Και το τι είσαι μέσα στο γήπεδο και τι σχέση έχεις με την μπάλα, δεν το λέω μόνο εγώ και ούτε μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Το λένε 10 εκατομμύρια Έλληνες.

Εν πάση περιπτώσει, για να λυθεί η παρεξήγηση, μεθαύριο Παρασκευή, 23 του μηνός, παίζω ροκ μουσική στο Veniero στην πλατεία στο Κεφαλάρι. Σε προσκαλώ επίσημα να έρθεις να πιεις ένα ποτό και να ακούσεις όμορφη μουσική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags