Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτη φορά εγκρίνω κίνηση του Μαρινάκη - Πάει να κάνει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!
| 2018-01-05 17:57:00

Πρώτη φορά εγκρίνω κίνηση του Μαρινάκη - Πάει να κάνει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Πρώτη φορά εγκρίνω κίνηση του Μαρινάκη - Πάει να κάνει μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ!

Οι εξελίξεις στο Λιμάνι και η ταλεντάρα που θέλει ο Ουζουνίδης.

Ακούω πολλούς να λένε ότι δεν έπρεπε να φύγει τώρα ο Λεμονής. Διαφωνώ απόλυτα μαζί τους. Όχι επειδή θεωρώ ότι ο Λεμονής είναι ανύπαρκτος προπονητής, αλλά για κάποιον άλλον λόγο τον οποίο δεν μπορούν να σκεφτούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ίσως για πρώτη φορά εγκρίνω την κίνηση του Μαρινάκη να διώξει τώρα τον sir Τάκη για να φέρει άλλον προπονητή και συγκεκριμένα τον Όσκαρ Γκαρσία.

Και εξηγούμαι: Ο Ολυμπιακός, αγωνιστικά, είναι ένας άρρωστος οργανισμός. Αυτό που προέχει είναι να αποκτήσει πάλι την παλιά υγεία που είχε. Και το πρώτιστο είναι να μπορέσει να μπει το καλοκαίρι πάλι σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, για να πάρει ο πρόεδρος τα λεφτά από την ΟΥΕΦΑ. Να ανοίξω μια παρένθεση: Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που μπορεί να περάσει τώρα σε όμιλο, ενώ είναι πολύ δύσκολο για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Επανέρχομαι. Η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να αποκτήσει και πάλι υγεία. Με τον Λεμονή δεν μπορεί να γίνει αυτό. Έρχεται, λοιπόν, ένας προπονητής που έχει μια άλλη φιλοσοφία, δηλαδή φιλοσοφία της διασκέδασης και του επιθετικού ποδοσφαίρου, και έχει τώρα τον χρόνο μπροστά του για να χτίσει μια διαφορετική ομάδα.

Ρωτάω: Αν ο Μαρινάκης έπαιρνε τον Γκαρθία το καλοκαίρι, θα προλάβαινε ο Καταλανός να χτίσει αυτή την πιο υγιή ομάδα; Όχι, βέβαια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το σκεπτικό του Μαρινάκη, γι' αυτό έδιωξε τώρα τον Λεμονή και έφερε τον Γκαρσία. Όσον αφορά για αυτούς που λένε ότι ο Λεμονής έσωσε την παρτίδα για τον Ολυμπιακό και τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παπάρια μάντολες! Την παρτίδα για τον Ολυμπιακό δεν την έσωσε ο Λεμονής, την έσωσαν οι γκέλες που έκαναν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

P.S. Μεγάλη μεταγραφή πάει να κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Μολέδο. Και καλά λεφτά παίρνει ο Παναθηναϊκός για να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Οι δύο παίκτες που λένε ότι παίρνει ως αντάλλαγμα από τον ΠΑΟΚ, ο Κάτσε και ο Κωνσταντινίδης, όπως και να το κάνουμε είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει τώρα ο Παναθηναϊκός. Ειδικά ο Κωνσταντινίδης είναι ένα πραγματικό ταλέντο που ο Ουζουνίδης μπορεί να το αξιοποιήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags