Facebook Pixel Αλέφαντος: Ρε... εγκληματία Χάσι πού τον είχες θαμμένο τον Ανσαριφάρντ - Sportdog.gr
| 2018-01-08 09:55:00

Η μεγαλύτερη μεταγραφή από Μαρινάκη - Ρε... εγκληματία πού είχες θαμμένο αυτόν τον παίκτη!

του Νίκου Αλέφαντου
Η μεγαλύτερη μεταγραφή από Μαρινάκη - Ρε... εγκληματία πού είχες θαμμένο αυτόν τον παίκτη!

Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα.

Όλο τον καιρό εγώ δεν ασχολιόμουν με μεταγραφές τύπου Χατζισαφί, εγώ έναν παίκτη ζήταγα, αυτόν ήθελα. Τον Μιραλάς. Διότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και στη μεγάλη ομάδα τη διαφορά την κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Πόσο μάλλον που μας έλειπε τέτοιο εξτρέμ. Τον χρειαζότανε πολύ ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς.

Τον έβλεπα τα προηγούμενα χρόνια στην Αγγλία, διατηρεί την ταχύτητά του, είναι αέρινος, ντριμπλέρ, γκολτζής -και μιλάμε για αγγλικό πρωτάθλημα, όχι αστεία. Και τον είδα χθες, στεγνός είναι. Έρχεται με αυτοπεποίθηση και με όρεξη να παίξει μπάλα.

Θα δώσει χρώμα στον Ολυμπιακό. Τον αγαπάει και ο κόσμος, αλλάζει το κλίμα. Ήταν η μεγαλύτερη μεταγραφή που μπορούσε να κάνει ο Μαρινάκης και αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είναι εγωιστής και έχει πάθος να πάρει πάλι το πρωτάθλημα.

Σας τα έλεγα μωρέ, δεν σας τα έλεγα; Τι ασχολείστε με τον Μαρινάκη επειδή ήθελε να αλλάξει το Λεμονή. Γούστο του και καπέλο του, εκείνος ξέρει καλύτερα, εκείνος θέλει το 8ο σερί πρωτάθλημα πιο πολύ απ' όλους.

Και να σας πω κάτι; Είδα το Νότγιχαμ-Άρσεναλ 4-2, τη διέλυσε την Άρσεναλ η άλλη ομάδα του Μαρινάκη. Για να καταλάβουμε τι φιλοδοξίες και ικανότητες έχει αυτός ο παράγοντας. Καλούς παίκτες είδα, γρήγορους, δυνατούς, καθίστε να δείτε πού θα τη φτάσει σε λίγα χρόνια τη Νότιγχαμ. Και φίσκα το γήπεδο, ο κόσμος στηρίζει, έχει κάνει μεγάλη επένδυση εκεί ο Έλληνας. Τους αποθέωσε ο κόσμος, τη διέλυσαν την Άρσεναλ στο Κύπελλο.

Πάμε τώρα στο ματς που έγινε στη Λάρισα. Μου άρεσε ο Ολυμπιακός, ήταν καλός, απέναντι σε μια δύσκολη άμυνα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ο Ανσαριφάρντ γρήγορος, ρε... εγκληματία Χάσι πού τον είχες θαμμένο αυτόν τον παίκτη!

Και τα εξτρέμ δεν πήγαν άσχημα και ο Φορτούνης. Επίσης για πρώτη φορά μου άρεσε ο Ταχτσίδης διότι με καλές μπαλιές ανακουφίζει την άμυνα παίρνοντας τη μπάλα από πίσω. Και ο τερματοφύλακας φοβερός, ο Προτό.

Και πίσω, τα πλάγια μπακ άριστα, ο Κούτρης και ο Ομάρ, ο δε Σισέ σας έχω πει ότι θα γίνει μεγάλο στόπερ από τότε που δεν έπαιζε καν και δεν τον υπολόγιζαν, όταν τον είδα σε ένα ματς Κυπέλλου.

Θέλω να πω και δυο πράγματα για την ΑΕΚ. Εγώ όταν βλέπω ποδόσφαιρο, ψέματα δεν λέω. Θα επαναλάβω ότι η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ χωρίς μεγάλους παίκτες παίζει γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα. Τον διέλυσε τον Παναιτωλικό. Για τον Χάβο τα έχω ξαναπεί, είτε με τη Γιουβέντους παίζει, είτε με τον Εργοτέλη παίζει, την ίδια τακτική. Βρήκε χώρους η ΑΕΚ και τους διέλυσε στο Αγρίνιο.

Δεν σε κουράζει η ΑΕΚ να τη βλέπεις. Μου αρέσει να την παρακολουθώ. Έχει φτιάξει γρήγορο σύνολο ο Χιμένεθ. Θέλει μεγάλη προσοχή ως αντίπαλος για τον τίτλο, πρέπει ο Ολυμπιακός να τη λάβει σοβαρά υπόψη. 

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags