Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα ζεστά τρία εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, η «ελεημοσύνη» του Σαββίδη και ο... Πατέρας!
| 2018-01-10 23:16:00

Τα ζεστά τρία εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, η «ελεημοσύνη» του Σαββίδη και ο... Πατέρας!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τα ζεστά τρία εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό, η «ελεημοσύνη» του Σαββίδη και ο... Πατέρας!

Επιτέλους, ο Ουζουνίδης θα πάρει το δώρο που τόσο θέλει.

Ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε ένα θαύμα κόντρα στη Λαμία, μετά το 4-1 στα χιόνια και παρότι έβγαλε πάθος, έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φάσεις, έστω απέναντι σε κατώτερο αντίπαλο, και παρότι βρήκε και γκολ, δεν κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Αν και είναι μία… ντροπή που θα ακολουθεί τους Πράσινους για χρόνια, η πίκρα απόψε δεν είναι μεγάλη για τον κόσμου του, καθώς ελάχιστοι ήλπιζαν στο θαύμα, ενώ όπως παραδέχθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μπορεί να ήθελαν την πρόκριση, ωστόσο αυτό που τους καίει πραγματικά, είναι να βγει η χρονιά.

Και η χρονιά πλέον, εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών, όχι μόνο μπορεί να ολοκληρωθεί με αίσιο φινάλε, αλλά αυτό μπορεί να γίνει και χωρίς άλλες μεγάλες φουρτούνες. Πώς; Με τα χρήματα που «ακούγεται» ότι θα έρθουν άμεσα από δύο εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, του Μολέντο και του Κουρμπέλη.

Ο Έλληνας άσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζει ήδη βαλίτσες καθώς υπάρχει πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ από σύλλογο του εξωτερικού. Αν επιβεβαιωθούν λοιπόν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, μπορεί ο Παναθηναϊκός να χάνει έναν από τους καλύτερούς του παίκτες, ωστόσο παράλληλα βρίσκει χρήματα που θα καλύψουν πολλές τρύπες.

Το ίδιο φαίνεται πως θα συμβεί και στην υπόθεση του Μολέντο, όπου η καψούρα του Ιβάν Σαββίδη, η χαζομάρα του Μολέντο να υπογράψει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι και φυσικά η ανάγκη του ΠΑΟΚ να χτυπήσει στα ίσια το πρωτάθλημα, τον υποχρέωσαν να προσφέρει 500.000 ευρώ στο Τριφύλλι, για δανεισμό τεσσάρων μηνών.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε και πολλά ειρωνικά σχόλια, περί βοήθειας του Ιβάν για να σώσει τον Παναθηναϊκό. Ποια βοήθεια όμως; Επειδή δίνει χρήματα για να πάρει έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Σούπερ Λιγκ, που τον έχει ανάγκη, για να κυνηγήσει το πρωτάθλημα; Τι να πουν δηλαδή στον Ολυμπιακό που έδωσαν τρία εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του Μιραλάς; Κανένα δώρο και καμία… ελεημοσύνη από τον ΠΑΟΚ στο Τριφύλλι. Ήθελαν τον Βραζιλιάνο, γνωρίζουν πως τον έχουν ανάγκη και έπρεπε να το πληρώσουν!

Για όσους ξεχνάνε, έτσι πλήρωνε και ο Παναθηναϊκός τον Δικέφαλο για Μελίσση επί Πατέρα – Βγενόπουλου, με σαφώς περισσότερα χρήματα, για να καταφέρει να πάρει τον Χριστοδουλόπουλο, που πίστευαν τότε ότι χρειάζονταν για να πάρουν τον τίτλο. Αν οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πως είναι απαραίτητος ο Μολέντο για να πάρουν πρωτάθλημα, πρέπει να πληρώσουν την υπεραξία του. Οι Πράσινοι, αφού τον  έχασαν, δεν είχαν κανένα λόγο να τον… σκοτώσουν με λιγότερα χρήματα!

ΥΓ. Αν παίξουν με το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση και στα επόμενα ματς οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα παλεύουν για την 5αδα ή για την παραμονή;

ΥΓ2. Τα λεφτά του Κουρμπέλη είναι δώρο για τον Παναθηναϊκό. Θα κλείσουν τρύπες και θα έρθουν μεταγραφές. Χωρίς φορ, δεν γίνεται άλλο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags