Facebook Pixel Sportdog.gr | Το δοξαστικό των φανατικών για τον αποκλεισμό Παναθηναϊκού!
| 2018-01-12 10:57:00

Το δοξαστικό των φανατικών για τον αποκλεισμό Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Το δοξαστικό των φανατικών για τον αποκλεισμό Παναθηναϊκού!

Παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού έδειχναν ικανοποιημένοι.

Αποκλείεται ο Παναθηναϊκός στο κύπελλο από την Λαμία και αυτή είναι μία μεγάλη, ιστορική στιγμή θριάμβου και πανηγυρισμού των πράσινων νεολαίων κι όχι στο πέταλο της Θύρας 13. Χουλιγκάνοι κι όχι, σκουλαρικάτοι κι όχι, οι φανατικοί οπαδοί της Πανάθας ξερνάνε έναν οχετό ύβρεων, με λέξεις που δεν γράφονται, σε βάρος  Αλαφούζου και Κωνσταντίνου, και για τις μάνες του πρώην και νυν προέδρου της ΠΑΕ.

Καθόλου περίεργο που οι αξιοπρεπείς κύριοι παρά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού έδειχναν ικανοποιημένοι κραδαίνοντας δοξαστικά το πράσινο κασκώλ. 

 

Γιατί να μην είναι τρισευτυχισμένοι, όπως προκλητικά έδειχναν, όταν οι ίδιοι θαρρούν πως είναι και δικό τους «επίτευγμα» ο αποκλεισμός.

 

Και γενικά, ότι με την παρορμητική τους συμπεριφορά φανερώνουν πως σκέπτονται, δηλαδή ότι κι αυτοί έχουν συμβολή στην αγωνιστική κατάντια της ομάδας.

Αλλοίμονο. Οι χούλιγκαν, οι οργανωμένοι, οι όπως θες να τους πεις, παίζουν ρόλο στην πορεία, στη μοίρα μιας ομάδας και, βέβαια, εκφράζουν λαό. Τον κυρίαρχο λαό, όπως λένε οι πολιτικοί. Τον μαχόμενο λαό για το καλό της ομάδας. Έλα, όμως, που κάποιοι, οι οποίοι  θα μπορούσαν ίσως να λύσουν το πρόβλημα της ΠΑΕ, μένουν μακριά. Γιατί δεν θέλουν να μυρίζουν τα χνωτά «επώνυμων» άδολων αγωνιστών της παναθηναϊκοφροσύνης.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Με ποιους στον Παναθηναϊκό τα έχει ο Chipitas Θεοδωρόπουλος, apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags