Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη, να, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα!
| 2018-01-13 17:00:00

Αποκάλυψη, να, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Αποκάλυψη, να, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα!

Εδώ σε θέλω. Να πεις με σιγουριά και να ποντάρεις λεφτά στο πιο ανοικτό στοίχημα. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αποκαλύψω από σήμερα τον πρωταθλητή.

 

Τρείς είναι οι διεκδικητές. Αυτό το ξέρουν και τα μπετά της εξέδρας. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Από κοντά και ο Ατρόμητος, όμως όλοι το' χουν σίγουρο πώς στην πορεία θα χάσει λάδια. Θα μείνει πίσω, όπως έτσι έγινε ήδη με τον Πανιώνιο.

Λοιπόν. Ποιός, τελικά θα το πάρει; Θα το πω και θα 'μαι απόλυτα κατηγορηματικός. Στην πραγματικότητα ήδη αποκάλυψα τον τελικό νικητή. Δεν τοποθέτησα το ερώτημα ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά ΠΟΙΟΣ θα το σηκώσει. Ποιος πρόεδρος, βέβαια!

Αυτή είναι η ξεφτύλα του πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Την κούπα δεν την παίρνει η ομάδα, αλλά το αφεντικό της. Ο πρόεδρος. Ο μεγαλομέτοχος.

Ποιος Ολυμπιακός; Αν το πάρει η επιτυχία θα πιστωθεί 100% στον Μαρινάκη. Όχι στον Λεμονή και τον Γκαρσία. Ούτε στον Σεμπά και τον Μιραλά. Όπως αν το χάσει ο Ολυμπιακός, η αποτυχία θα χρεωθεί στον Μαρινάκη. Μόνον!

Γι' αυτό ο Μαρινάκης το ξεκαθάρισε, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Μ' έχουν στο σημάδι. Κυβέρνηση, ΕΠΟ, Σαββίδης, Μελισσανίδης μου την έχουν στημένη, όμως θα τους κερδίσω, εγώ θα πάρω το πρωτάθλημα.

Πήρες πρέφα; Το πήρε ο Μαρινάκης, η επιτυχία του! Το 'χασε; Δεν θα έχει αποτύχει, διότι ήταν στην κόντρα του το σύμπαν της Ελλάδος.

Ιβάν Σαββίδης. Χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για την ομάδα, την συνηθισμένη στη χασούρα. Τη χοντρή ζημιά θα την πάθει ο Ιβάν. Εκτός κόλπου για έκτη χρονιά! Ο απόλυτα αποτυχημένος αν ο ΠΑΟΚ δεν το πάρει. Αποτυχημένος με βούλα.

Το πήρε ο ΠΑΟΚ. Ανέκδοτο. Ποιος ΠΑΟΚ; Η επιτυχία ανήκει στον Ιβάν. Στα πακέτα και τα ντεσού του Ιβάν. Όλες τις άκρες που βρήκε ο ομογενής επιχειρηματίας.

Ξεχωριστή από τους άλλους δύο, Μαρινάκη και Σαββίδη, η περίπτωση Μελισσανίδη. Μόνιμα και σταθερά βρίσκεται σε «δεύτερο πλάνο», στη σκιά της ΑΕΚ. Αυτός, βέβαια, έχει το πρώτο λόγο, ο τίγρης αποφασίζει, όμως επικοινωνιακά έχει περάσει κι έτσι είναι ότι το πρωτάθλημα το διεκδικούν ποδοσφαιριστές και προπονητής. Όχι η άλλοτε πληθωρική και μπουκαδόρικη φιγούρα του τίγρη.

Όπως και να' χει στο «προεδρικό» πρωτάθλημα της Ελλάδος, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, δεν θα παραγνωριστεί η συμβολή του Μελισσανίδη. Όπως επίσης θα χάσει πόντους ο μύθος του στην περίπτωση που η ΑΕΚ δεν το πάρει.

Πόσο ''μπερδεύεται'' το Μαξίμου με το πρωτάθλημα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags