Facebook Pixel Γι’ αυτό δε σταματάει την κλάψα ο Ολυμπιακός - Sportdog.gr
| 2018-01-23 10:25:00

Γιατί δε σταματάει την κλάψα ο Ολυμπιακός - Και 10 βαθμούς μπροστά να ήταν, πάλι θα έπεφτε μοιρολόι

Sportdog Team
Γιατί δε σταματάει την κλάψα ο Ολυμπιακός - Και 10 βαθμούς μπροστά να ήταν, πάλι θα έπεφτε μοιρολόι

Αυτή είναι η ξεφτίλα της Ελλάδος. 

Δώδεκα νίκες σερί έχει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, και δεν έχει σταματήσει την κλάψα. Καβάλησε στην πρώτη θέση, την κρατάει σταθερά μ' αυτό το σερί 12 τρίποντων, αλλά δεν ξεφεύγει από το σύνδρομο του αδικημένου.

Έτσι μεγάλωσε ο Ολυμπιακός, η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους, περισσότερα πρωταθλήματα και περισσότερα κύπελλα. Και με τον περισσότερο κόσμο απ' όλες τις άλλες ομάδες της χώρας. Και η ομάδα που πάντα είχε πρόεδρο έναν γράν σουξέ λεφτά.

Μεγάλωσε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός όπως ένα φτωχαδάκι. Χωρίς στον ήλιο μοίρα. Ότι το κυνηγάει το κράτος η διαιτησία, το παρασκήνιο. Και το ''Φως'', στα χρόνια τα παλιά το έγραφε, πώς ο,τι κι' αν κάνουν οι εχθροί του θρύλου, δεν θα σταματήσουν να γεννιόνται όλο και περισσότεροι οπαδοί της ομάδας.

Η ξεφτύλα της Ελλάδος είναι ο τρόπος που πολιτεύεται ο Ολυμπιακός. Κι όταν λέω ξεφτύλα την Ελλάδος εννοώ του Έλληνα. Όπως το ΚΚΕ και επί Κουτσούμπα παίζει σήμερα την ίδια κασέτα όπως στα 21 χρόνια της Παπαρήγα, και επί εποχής Φλωράκη.

Φοβερό. ''Ο λαός πεινάει'' έλεγε το ΚΚΕ και το 1975, και το 2000 και το 2018. Κι όταν υπήρχαν φράγκα στην πιάτσα κι όταν έπεσε η ξεραΐλα. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και είναι στη διαμαρτυρία, ότι όλοι συνωμοτούν σε βάρος μας.

Σερί 12 νίκες λοιπόν, στη σούμα 32-8 τα γκολ. Και δέκα βαθμούς μπροστά να ήταν ο Ολυμπιακός, πάλι θα έπεφτε το μοιρολόι. Κι ύστερα σου λένε ότι είναι μεγάλη ομάδα. Και η φουκαριάρα ποια είναι;

Ρωτάω. Φουκαριάρης εγώ ξέρω ότι είναι αυτός που δεν έχει λεφτά, παίκτες, κόσμο. Ο Ολυμπιακός τα έχει όλα και με το παραπάνω κι όμως είναι στη μόνιμη μανούρα. Εντάξει, δεν είναι φουκαράς, είναι μανουρατζής.

Πόσα χρωστάει ο Μαρινάκης, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags