Facebook Pixel Δίμετρο ξυλάγκουρο ο Σισέ για να στέλνει νοσοκομείο τον αντίπαλο - Sportdog.gr
| 2018-01-25 09:27:00

Πού το βρήκαν αυτό το στυλιάρι; Δίμετρο ξυλάγκουρο για να στέλνει νοσοκομείο τον αντίπαλο!

Sportdog Team
Πού το βρήκαν αυτό το στυλιάρι; Δίμετρο ξυλάγκουρο για να στέλνει νοσοκομείο τον αντίπαλο!

Θλίψη γι' αυτόν τον Ολυμπιακό...

Προτό. Τερματοφύλακας εγγύηση. Σοβαρός. Έμπειρος. Παρακάτω. Όταν στην άμυνα παίζουν Κούτρης και Σισέ, κάνεις το σταυρό σου αν είσαι οπαδός του Ολυμπιακού. Πού το βρήκαν αυτό το στυλιάρι, το δίμετρο ξυλάγκουρο από τη Σενεγάλη; Για να στέλνει νοσοκομείο τον αντίπαλο. Είναι, λέει, μεγάλο ταλέντο. Ναι, αλλά έχει ήδη συμπληρώσει τα 22, δεν είναι 12 χρόνων, για να περιμένεις να εξελιχθεί.

Μετριότητες και οι άλλοι δύο της αμυντικής τετράδας, Μποτία και Φιγκέιρας. Είναι να κάνεις προσευχές στην Παναγία και στο άγιο Φανούριο. Τάμματα να κάνεις, μην πάθεις τζάμπα και βερεσέ τη ζημιά.

Και αντίπαλος ήταν η ΑΕΚ. Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Όμως! Η ΑΕΚ αυτό που μπορεί, αυτό το πιάνει στην απόδοση της.

Ομάδα που στηρίζεται στην άμυνα η ΑΕΚ. Στη συνολική άμυνα. Και παρ' ο,τι της ξέφυγαν δύο-τρεις φάσεις, ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε.

Δεν κρίνεται ο Ολυμπιακός γιατί δεν έβαλε γκολ. Μιλάμε για μπάλα, όχι για κάτι άλλο. Μιλάμε για την ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού. Θλίψη. Μελαγχολία. Αυτό το Τζούρτζεβιτς, τι είναι; Ο Ζιλέ ήταν, δεν είναι κάποιος.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στον Ολυμπιακό. Οι αγωνιστικοί του στόχοι είναι να παίρνει πρωτάθλημα χωρίς να του βγαίνει η ψυχή ανάποδα. Και να παρουσιάζει στην Ευρώπη αξιοπρεπή και αξιόπιστη εικόνα. Με ποιους; Με τον πρώτο σκόρερ τον Ανσαριφάρντ στον πάγκο.

Η πιο ιστορική νίκη της... εξέδρας του Παναθηναϊκού, διάβασε apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags