Facebook Pixel Γκόντζος: Σαραβάκο, μην τους κάνεις τη χάρη να σε διαπομπεύσουν - Sportdog.gr
| 2018-01-30 14:17:00

Μητσάρα, φύγε απ’ «αυτούς», μην τους κάνεις τη χάρη να σε διαπομπεύσουν!

του Κώστα Γκόντζου
Μητσάρα, φύγε απ’ «αυτούς», μην τους κάνεις τη χάρη να σε διαπομπεύσουν!

Θα αντιδράσουν αυτοί που φλόμωσαν τον κόσμο στο ψέμα τόσα χρόνια;

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τα εξαπτέρυγα των πουράτων που επιμένουν να χρησιμοποιούν ονόματα και σύμβολα στον Παναθηναϊκό σαν να είναι "αποκλειστική ιδιοκτησία τους", ότι το γαϊτανάκι ασέβειας, τραμπουκισμών και ασέλγειας πάνω στην ιστορια του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν πριν κάτι χρόνια, δεν θα έχει τελειωμό.

Ουρλιάζουν από προχθές με ετεροχρονισμένου τύπου κραυγές και συνθήματα όπως "κάτω τα χέρια από τον Σαραβάκο", προκειμένου δήθεν να... υπερασπίσουν τον Μητσάρα από κάποιους που θέλουν να τον φάνε από τον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια είναι πως πάει πολύ, αλλά το θράσος δεν έχει όρια μάλλον.

Πάει πολύ αυτοί που "έβαλαν χέρι" σε όλο τον Παναθηναϊκό, που ξαπόστειλαν και διαπόμπευσαν μορφές και ΜΟΡΦΕΣ του συλλόγου, που δεν σεβάστηκαν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια, που έβρισαν και τραμπούκισαν χυδαιότατα σε βάρος κολοσσών σε όλα τα επίπεδα του τριφυλλιού, που αποκαλούσαν "γλάστρα του Τζίγκερ" τον Σαραβάκο όταν ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της πολυμετοχικότητας, να το παίζουν σήμερα και... αγανακτισμένοι προστάτες δήθεν του Σαραβάκου.

Στον "Παναθηναϊκό" που έφτιαξαν, πρώτοι αυτοί καθιέρωσαν το ότι δεν υπάρχει σεβασμός για τίποτε και για κανένα όταν πρόκειται για τα μεροκαματάκια τους και για τα συμφέροντα των περαστικών που λεηλάτησαν και διέλυσαν τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα σύλλογο στον οποίο όλοι αυτοί χοροπηδούσαν και ζητωκραύγαζαν την ώρα που διαπομπευόταν ο Ζάετς, την ώρα που έδιωχναν τον Ρότσα σαν "στημένο σε βάρος του Παναθηναϊκού" επειδή τόλμησε να βάλει στη Βέροια τον Βύντρα, τον Σπυρόπουλο και τον Μπουμσόνγκ στην ενδεκάδα, σε ένα σύλλογο που το χυδαίο βρισίδι σε βάρος ιστορικών προέδρων και παραγόντων αποτέλεσε την "συνήθεια που έγινε λατρεία", σε ένα σύλλογο στον οποίο έγινε πλιάτσικο ακόμα και στο ίδιο του το μουσείο και ξάφρισαν τα τρόπαιά του χωρίς κανείς τους να αντιδράσει, τι περίμεναν δηλαδή;

Γιατί να σεβαστούν ακόμα και τον Σαραβάκο;

Και ποιοί να τον σεβαστούν;

Τι έχει απομείνει από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που όλοι ξέραμε για να απομείνουν και κάποια ελάχιστα ακόμα ψήγματα σεβασμού;

Λίγο αργά θυμήθηκαν όλοι οι συγκεκριμένοι λέξεις και έννοιες όπως "σεβασμός" και "ιερά σύμβολα του Παναθηναϊκού".

Λίγο αργά και πλέον δεν μπορεί και κανείς να κάνει το οτιδήποτε.

Να αντιδράσει ποιος; Ποιοι; Και γιατί;

Να αντιδράσουν αυτοί που φλόμωσαν τον κόσμο στο ψέμα τόσα χρόνια;

Να αντιδράσει ο... κόσμος, όπου "κόσμος" τα 500 άτομα που πήγαν στην Ριζούπολη να παραστήσουν τον "κόσμο του Παναθηναϊκού" και φώναζαν για τα μάτια του κόσμου πέντε έξι φορές συνθηματάκια, σε βάρος αυτών με τους οποίους έκαναν κουμάντο στον Παναθηναϊκό παρέα τόσα χρόνια;

Πλάκα κάνουμε τώρα;

Και εδώ το θέμα δεν είναι μην τολμήσουν... κάποιοι να πειράξουν τον Σαραβάκο.

Εδώ το θέμα είναι ο ίδιος ο Σαραβάκος να προστατέψει το όνομα και την ιστορία του στον Παναθηναϊκό.

Εδώ το θέμα είναι ο ίδιος ο Μητσάρας να μην επιτρέψει σε κανένα να "χρησιμοποιεί" το όνομά του και να μην δίνει άλλοθι με την παρουσία του σε όλο αυτό το συνονθύλευμα που αυτοαποκαλείται "Παναθηναϊκός" σήμερα.

Και στην τελική, το θέμα είναι ένα και μοναδικό.

Ο Μητσάρας με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές στον Παναθηναϊκό, να φύγει όσο γίνεται γρηγορότερα απ' όλο αυτό το μασκαριλίκι που εμφανίζεται πια σαν '"Παναθηναϊκός" και να προλάβει έτσι ακόμα και αυτό τον έσχατο εξευτελισμό του, να φτάσει σε σημείο δηλαδή να τον διώξουν από τον Παναθηναϊκό ανθρωπάκια και τυχαίοι που βρέθηκαν σ' αυτόν και να μην τους δώσει την ευκαιρία να το κάνουν.

Να τους προλάβει δηλαδή, να κρατήσει ψηλά το όνομα και την ιστορία του, να διαχωρίσει την θέση του απ' όλο αυτό το κακό συναπάντημα του πλιάτσικου και της χυδαιότητας που χρησιμοποιεί σαν "ασπίδα" το όνομά του και τον ίδιο και να παραμείνει στην συνείδηση και τις μνήμες του κόσμου σαν ο Μητσάρας που ταπείνωσε την Γιουβέντους και όχι σαν ο Σαραβάκος που έδιωξε ο... χλαπάτσας και δυο-τρεις άλλοι ανύπαρκτοι από τον Παναθηναϊκό.

Δική του και κανενός άλλου είναι η υπόθεση.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags