Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα και οι τρεις μεγάλοι, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω στον μοναδικό πωλητή, τον Παναθηναϊκό, δηλαδή τον τέως μεγάλο και νυν μικρό. Φοβερό πράγμα. Πέσανε πάνω στο πτώμα του και το σκυλεύουν. Ό,τι αρπάξει ο καθένας τους. Ο ΠΑΟΚ τον Κουρμπέλη, η ΑΕΚ τον Χουλτ και ο Ολυμπιακός τον Κουλιμπαλί. Ρε, άλλο είναι το θέμα, τον… Ουζουνίδη θα τον πάρει κανείς; Διότι εδώ που τα λέμε, τι διάολο προσφέρει προπονητικά και αγωνιστικά ο Μαρίνος στον Παναθηναϊκό; Ούτε μία νίκη εκτός έδρας δεν έχει κάνει ακόμα.

Η μεγαλύτερη πλάκα, όμως, είναι με τον Κουρμπέλη. Πραγματικό σήριαλ. Μία πάει στον ΠΑΟΚ, μία πάει στη Σαμπντόρια και όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Κατάντια του ποδοσφαίρου είναι αυτή. Να ασχολείται όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα με κάποιον Κουρμπέλη.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Νάτσο Βιδάλ, που είναι αναπληρωματικός στη Βαλένθια σαν δεξιός μπακ. Και ταυτόχρονα κλείνει το μάτι για τον Κουλιμπαλί, ο οποίος τελικά δεν υπέγραψε στη Μαλίν. Το ερώτημα είναι: αυτόν τον Ιγκόρ από τον Αστέρα Τρίπολης γιατί τον πήρε; Πάντως, ο Γκαρσία είπε στη διοίκηση του Ολυμπιακού δώστε τον πίσω στον Αστέρα για να ψηθεί.

Η μοναδική καλή μεταγραφή τώρα τον Γενάρη είναι αυτή του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ, που τον αγοράζει από τον Παναθηναϊκό με 200.000 ευρώ. Και λέω ότι είναι καλή μεταγραφή διότι δεν είναι μόνο καλός σαν αριστερός μπακ, αλλά είναι εξαιρετικός σαν ακραίος αριστερός κυνηγός (εκεί δηλαδή που πόναγε η ΑΕΚ) με ωραία διείσδυση και με νόστιμη κάθετη πάσα. Με αυτόν τον παίκτη η ΑΕΚ αριστερά ενισχύεται πολύ σημαντικά.