Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτάνει, όχι άλλο, Μαρίνο!
| 2018-02-03 23:05:00

Φτάνει, όχι άλλο, Μαρίνο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Φτάνει, όχι άλλο, Μαρίνο!

Η αντίδραση της εξέδρας και το ξενέρωμα.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις και τις απογοητευτικές του εμφανίσεις και έμεινε στο 0-0 με τον ανεβασμένο Παναιτωλικό του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος σίγουρα τα βάζει με την τύχη του ή με τον… Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Λεωφόρο.

Μία Λεωφόρος που, δυστυχώς, δεν γέμισε ούτε σήμερα δηλαδή ούτε ανήμερα των γενεθλίων του Τριφυλλιού για τα 110 χρόνια. Ο κόσμος δείχνει πλέον με κάθε τρόπο πόσο έχει ξενερώσει με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, ωστόσο ίσως η αποψινή γιορτή, θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει πράξη, το σύνθημα «εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ».

Τα προβλήματα ωστόσο των Πρασίνων παραμένουν πολλά και δείχνουν άλυτα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, οπότε καλό είναι να κοιτάξουμε και το αγωνιστικό, όπου όπως δήλωσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Παναθηναϊκός στην 20η αγωνιστική, ξεκινάει από το μηδέν.

Ο Έλληνας κόουτς ωστόσο, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και ασχέτως όσων συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου, φαίνεται πως έχει… ένα τρελό κόλλημα με τον Όμρι Άλτμαν, ο οποίος όχι μόνο δείχνει πλέον σε κάθε ματς πως είναι από τους χειρότερους του Τριφυλλιού, αλλά πλέον η παρουσία του προκαλεί γκρίνια και μουρμούρα στην εξέδρα.

Ο Ουζουνίδης ωστόσο, μη δείχνοντας εμπιστοσύνη στους μικρούς, επιμένει να δίνει φανέλα βασικού στον Άλτμαν, κίνηση που εμφανέστατα πλέον δημιουργεί μόνο προβλήματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Όπως επίσης, λάθος ήταν και η επιλογή να γυρίσει ο Λουντ στα χαφ, δίπλα στον Κάτσε. Ο Φινλανδός δεν μπορεί να παίξει τόσο πίσω και το… φωνάζει με τα αμέτρητα λάθη.

Οι Πράσινοι έχουν τεράστια εξωαγωνιστικά προβλήματα και δεν χρειάζονται και αυτογκόλ. Πάντως, η έλευση των Μυστακίδη και Κάτσε σίγουρα θα δώσει μία έξτρα ώθηση στον Παναθηναϊκό, καθώς θα προσφέρουν λύσεις και περισσότερες επιλογές στον Ουζουνίδη, ενώ διαθέτουν ποιότητα και ενέργεια που λείπει πια από το ρόστερ.

Τα δεδομένα πλέον για τον Παναθηναϊκό πάντως, είναι αρκετά ξεκάθαρα. Η νέα γκέλα με τον Παναιτωλικό απομάκρυνε ακόμα περισσότερο την Ευρώπη, οπότε στα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, στόχος είναι να δούμε μία ομάδα που θα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, με νεαρούς παίκτες που θα μπορούν του χρόνου να έχουν πιο ενεργό ρόλο!

ΥΓ. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Κουρμπέλης, που υπέστη θλάση. Ο Έλληνας άσος ένιωσε ενοχλήσεις στο έκτο λεπτό, όμως αποφάσισε μόνος του (!!!) να βγάλει όλο το ημίχρονο…

YΓ2. Συγκλονιστικό το μήνυμα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags